Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:46 pm Předmět: Temi |
|
|
prosim napiste mi tu presnu adresu na tu temu Quake 4 lebo neviem po rusky a stiahnut to zo siemensmanii nejde . dakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:47 pm Předmět: Re: Temi |
|
|
furcian napsal: | prosim napiste mi tu presnu adresu na tu temu Quake 4 lebo neviem po rusky a stiahnut to zo siemensmanii nejde . dakujem |
Ak to ze ti to nejde zo SiemensManie Co ti to robi ak ti otvori okno s textom.......................... vela textom.................... tak potom klikni na tu ikonku stahovania pravim talcitkom na misi a daj ulozit ciel ako... abo save target as.... _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 11:15 pm Předmět: |
|
|
Ale nezabudni to ulozit s priponou sdt. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
furcian pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 7:03 am Předmět: Re: Temi |
|
|
ajko napsal: | furcian napsal: | prosim napiste mi tu presnu adresu na tu temu Quake 4 lebo neviem po rusky a stiahnut to zo siemensmanii nejde . dakujem |
Ak to ze ti to nejde zo SiemensManie Co ti to robi ak ti otvori okno s textom.......................... vela textom.................... tak potom klikni na tu ikonku stahovania pravim talcitkom na misi a daj ulozit ciel ako... abo save target as.... | dik som si mislel ze to nejde |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|