Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 10:58 pm Předmět: Sie S65 FW58 + Logitech Freedom headset |
|
|
Ahoj,
koupil jsem si super BT headset od Logitechu, ale mam s nim mensi problem. Tedy problem bude spise v mobilu. Po nejaky dobe (cca 30min) jako by prestal komunikovat s tim headsetem a proste uz nemuzu hovorit pres headset. Musim dat nastaveni -> Vymena dat -> BT -> Hledat. Myslel jsem ze je to tim ze jsem mel mobil v neviditelnym rezimu ale dela to i kdyz je viditelny pro vsechny.
Nevite cim by to mohlo byt? _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michi začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 15, 2005 8:42 am Předmět: |
|
|
tak ted drzi to je divny
rano jsem je spojil a ted se drzi je to uz asi dve hodiny, pred tim to po (asi) pul hodine padlo  _________________ Sie C35i (pocatky tunningu )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58
Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|