View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 3:31 pm Post subject: M75 do hrobu dana- PLEASE HELP |
|
|
Ahoj, mam dost hustej problem... Upravil jsem si kablik DCA-500 pomoci dvou odporu, tak, aby moje M75ka s nim komunikovala. Software simoco comunikoval ok, problem ale byk, kdyz sem ze zvedavosti spustil orignal flasher od Siemensu na verzi 12CZ - pro ty, u kerejch budu uplne blbej se snazim branit tim, ze sem nic flashovat nechtel, ale najednou byl mobil pripojenej a koukala na me hlaska, at na nic nehrabu atd. a uz bezela zizalka, kera ovsem - A TED PUKNETE SMICHY.... se zastavila na 3% s chybou komunikace... z toho plyne foun nedela vubec nic. Jedinej soft, kterej s nim (mozna) mluvi je x65flasher 1.072, ktery napise ze je telefon v ERROR. Jelikoz sem vazne nic flashovat nechtel nemam zadny zalohy, zadnej loader a tak, jak sem si zde precet jak ho vytvorit - potrebuju mit funkci foun, ale nemam... VITE NEKDO CO S TIM? PLEASE |
|
Back to top |
|
 |
František Janků (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
Zkus to přehrát FW13 ve verzi winswup, kterou stáhneš tady na SM, před zmáčknutím start v programu zaškrkni oba skipy a po zmáčknutí start krátce zmáčkni červené tlačítko na telefonu. Někdy se to napoprvé nepodaří, že to nabíhá poznáš tak, že se začnou plnit prázdná okna šedými pruhy-žížalky (nevím, jak to líp popsat). _________________ Kdo hledá, najde...
Na počátku bylo slovo a to slovo bylo Siemensisthebest!!! |
|
Back to top |
|
 |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
tak dyz nezaskrtnu prvni precheck- hlasi Couldn´n ping the phone,
dyz to zaskrtnu hlasi Error on waiting for Ack EOT , pokud nemackam na nic a taky Error: AdditionalMapInfo on Comport 2 , pokud zmacknu na cerveny tlacitko, testovano na obouch COM portech..... |
|
Back to top |
|
 |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 5:03 pm Post subject: |
|
|
nemuze to byt tim kabelem? dyz mi reknete ze DCA-500 (seriovej) je spatnej a potrebuju original DCA-510 (usb s dobijenim) tak pudu a koupim ho :-( |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Nov 17, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
lubak wrote: | nemuze to byt tim kabelem? dyz mi reknete ze DCA-500 (seriovej) je spatnej a potrebuju original DCA-510 (usb s dobijenim) tak pudu a koupim ho :-( |
No,DCA-500 servisni neni(ve smyslu flashovani,patchovani,...),ale prehravat FW s nim de,aspon u x65,x75 nemam,ale kabelem to nebude...asi _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
lubak wrote: | nemuze to byt tim kabelem? dyz mi reknete ze DCA-500 (seriovej) je spatnej a potrebuju original DCA-510 (usb s dobijenim) tak pudu a koupim ho :-( |
No ja si myslim, ze by to tim kabelem byt mohlo. Mam ten dojem, ze jsem nekde cetl ze s DCA-500 jde prehravat jen original fw od siemensu a ne winswup. Ruku do ohne bych za to ale nedal. Kazdopadne koupi DCA-510 neprohloupis - bude se ti hodit na vytvoreni zalohy, flashovani, patchovani a popr. i na opravu mrtveho founu. V tvem pripade si ale opravdu myslim, ze by melo stacit jenom prehrat fw a telefon by mel naskocit. _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 8:05 pm Post subject: |
|
|
ja ho stejna koupim, i kdyz bude total mrtvej, stejnak bych koupil znova siemense, ale uz nebudu flashovat pomoci originalniho softu vod Siemense.... :o) |
|
Back to top |
|
 |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 11:26 am Post subject: |
|
|
tak sem to dal do kupy..... zde je priblizny postup:
1) zakoupil jsem neoriginalni DCA-510 -oznaceny jako USB data cable Cx65( ted koukam ze telefon ho detekuje jako DCA-540)
2)po pripojeni telefonu ke kompu sem zmack cervenej telefonek na klavesnici a na chvili se nadetekoval telefon jako Siemens Mobile Phone USB Modem, ale po chvili zmizel.... (ani nevim, kde sem ten ovladac vzal, mam instalovany kde co, kvuli kabelu, emulaci COM na USB aj., ale urcite to tu nekde najdete :o) )
3)spustil jsem originalni flasher Siemens, kdyz hledal telefon, tak sem ho ozivoval cervenym tlacitkem, ho detekovaly windowsy(jinak mi to hazelo chybu)
4)flasher ho nadetekoval a cca po 15 minutach sem mel novy FW, nastaveni, adresar aj. zustalo jako pred nehodou
ponauceni:
1) CTETE FORUM
2) NEPOUSTEJTE FLASHOVACI SOFT,DYZ SE CHCETE NA NEJ JENOM PODIVAT :o)
Siemensu ZDAR, du si s nim pohrat a DIKY VSEM ZA HELP |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|