clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CX70-samovolné vypínání

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CX70-samovolné vypínání

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rady
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 8:06 pm    Předmět: CX70-samovolné vypínání Odpovědět s citátem

Mám nahraný firm. 54CZ a mobil se několikrát za den vypne, dělalo to i s firm. 50.Nevíte někdo co s tím?V mobilu nejsou žádné patche.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 22, 2005 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak si nijako neupravoval mobil a vypinanie bude pokracovat rozhodne by som ho vzal reklamovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bbbeeejjjkkk
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 23, 2005 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně s tim nic nedělej a dej ho reklamovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 23, 2005 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Buď to bude uvolnená baterka alebo odtrhnutý káblik na procaku ako mi kedysi napísal krokodýl. Ten kábel nedolieha na 100% a preto pri silnejšom otrase kontakt stratí a vypne sa. Jednoznačne servis. BTW nepadol ti predtým nejak tvrdšie na zem?
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 2:39 pm    Předmět: Vypínání CX70 při otevření txt Odpovědět s citátem

Když přímo v telefonu otevřu soubor .txt větší než 10 kB (přibližně), pípne a vypne se. ještě pomalu dohasínají poslední zbytky zobrazení displeje...
Vlastně je mi to úplně jedno, používám MicroReader, s ním jsem naprosto spokojený. Ale stejně, je tohle normální? Dělá Vám to taky??? Mám originální FW 50 bez patchů.
Jinak by to byla dobrá záminka pro přehrání FW v servisu zdarma. Ale zatím nemám žádný důvod.
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Niekto to sem uz pisal. Zda sa, ze je to jeden z bugov fw.
dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hups. Vyhledávat jsem zkoušel, ale to se mi nepodařilo Embarassed
A ještě malý trapný dotaz: Co že je to bug FW? Embarassed Embarassed Embarassed
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bug= chybicka, presnejsie programova chyba

To, ze si to nenasiel je v pohode...ani sa necudujem...bolo to uz davno a len tak spomenute.

dava
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2005 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak děkuju. A v novějších FW je ta chybička taky? Nebo u CX65?
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2005 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=185452#185452

Napsal jsem tam toto:
jirkab napsal:
jirkab napsal:
Měl jsem v ruce jednu C65 co se sama od sebe vypíná, když se ohřeje (35st.celsia), (při nošení v kapse, při blízkosti topení- ústředního) - ale trvalo mi než jsem na to přišel. Pokud je v relativním chladu (25st.celsia) položená na stole tak to nedělá. A otřesama to není, můžu vyloučit, protože jsem s ní třásl, že se divím, že z ní nevypadla duše - byla úplně nová a čistá. Už je u Sibengů v opravě tak uvídíme co s ní provedou. Napadá mě jestli to nemůže být třeba baterkou, konkrétně tím čidlem uvnitř ní?

Tak v siemensu napsali: závada se projevila, výměna rezistoru. Můj osobní názor je, že je to nějaká výrobní vada C65, protože při dnešních cenách práce je levnější vyměnit celou desku než se piplat se zjišťováním závady. Poté vše v pořádku. Ten odpor se zřejmě nachází v napájení, a ta holčina co ten telefon má tak tam zoufale podkládala baterku papírkama - no samozřejmě bezúspěšně.

Pokud je v záruce okamžitě do servisu.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
merrysoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2005 11:00 pm    Předmět: mám cx70 a dělá mi to taky Odpovědět s citátem

Mám CX70 a dělá mi to taky, měl jsem ho v servisu, když mi nešel zapnout a připsal jsem, že se nejdříve bezdůvodně vypínal. Vrátili mi ho tak, že mobil už jde zapnout a do krabice přidali novou baterku na kterou to stejně nejde, takže to tam budu muset poslat asi znovu...
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2005 11:55 pm    Předmět: Re: mám cx70 a dělá mi to taky Odpovědět s citátem

merrysoft napsal:
Mám CX70 a dělá mi to taky, měl jsem ho v servisu, když mi nešel zapnout a připsal jsem, že se nejdříve bezdůvodně vypínal. Vrátili mi ho tak, že mobil už jde zapnout a do krabice přidali novou baterku na kterou to stejně nejde, takže to tam budu muset poslat asi znovu...

Ne@@r se s nima. Taková malá zkušenost. Když jsem tam tento mobil nesl výslovně jsem na to toho napomádovaného panáka na příjmu u Anděla upozornil, že mobil se vypíná při zahřátí třeba při nosení v kapse anebo, když ho nechám na stole a svítí na něj sluníčko, když ho nechám položený na stole ve stínu tak nic. A co si myslíš, že napsal do popisu závady? Mobil se vypíná při otřesech třeba při nosení v kapse. Být tím technikem (jsem jím jen u jiné firmy) tak mu skutečně "poděkuji". Byl jsem vlastně odhodlaný, (pokud se jako závada neprojeví)že, když si pro něj půjdu, tak za půl hodiny ho tam mají znovu. Trochu mě překvapili. Je to zřejmě tím, že ta závada je zřejmě nějak specifická pro tento typ.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
merrysoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 10:56 pm    Předmět: CX70 samovolné vypínání pokračuje Odpovědět s citátem

Tak jsem jim ho tam poslal podruhý, vyměnili mi tam nějakej rezistor, a co myslíte? No, samozřejmě, mobil se vypíná stále, takže zkusím reklamaci č. 3.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: