clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problem s Ikonou

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problem s Ikonou

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lolec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2005 9:23 pm    Předmět: Problem s Ikonou Odpovědět s citátem

Na mojej cx 70 po nahrati jednej sady ikon a nasledne po nahrati druhej sady zostala po tej prvej sade jedna ikonka na ktoru ked tuknem tak nic nerobi. problem je v tom ze aj po nahrati druhej sady ikoniek ta ikona tam zostane . neviete mi poradit ako to zmenit. skusal som aj nahratie povodnej sady ikoniek ale to nepomohlo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2005 9:35 pm    Předmět: Re: Problem s Ikonou Odpovědět s citátem

lolec napsal:
Na mojej cx 70 po nahrati jednej sady ikon a nasledne po nahrati druhej sady zostala po tej prvej sade jedna ikonka na ktoru ked tuknem tak nic nerobi. problem je v tom ze aj po nahrati druhej sady ikoniek ta ikona tam zostane . neviete mi poradit ako to zmenit. skusal som aj nahratie povodnej sady ikoniek ale to nepomohlo

Odstranit reklamu operatora http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222

Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út listopad 15, 2005 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ee. z toho co napisal mi vypliva, ze pred touto sadou nahral este jednu sadu a ta mu isla v poho, takze config nema customizovany. skor by mohol byt problem v main.fs . si si isty, ze si ho dobre prepisal tym druhym?
lolec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2005 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Palio"]ee. z toho co napisal mi vypliva, ze pred touto sadou nahral este jednu sadu a ta mu isla v poho, takze config nema customizovany. skor by mohol byt problem v main.fs . si si isty, ze si ho dobre prepisal tym druhym?[/quote]
som si isty ze som ho prepisal tym druhym bo sa ma pytal ci chcem prepisat main.fs a ja som dal yes to all
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2005 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já když jsem si poprve nahral novy ikony (možná je to u M65 jinak,tak mi kdyžtak opravte) tak mi tam zůstávala vždy taková růžová ikona, kterou jsem nemohl odkliknout a nic nedělala. Tak jsem se zeptal tady na SM a někdo mi poslal jakési defaultní menu a tam už mi to všecko fachalo. Možná bych ho ještě nekde vyškrabal, ale nejsem si jistý.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2005 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pischkot napsal:
Já když jsem si poprve nahral novy ikony (možná je to u M65 jinak,tak mi kdyžtak opravte) tak mi tam zůstávala vždy taková růžová ikona, kterou jsem nemohl odkliknout a nic nedělala. Tak jsem se zeptal tady na SM a někdo mi poslal jakési defaultní menu a tam už mi to všecko fachalo. Možná bych ho ještě nekde vyškrabal, ale nejsem si jistý.

mal som taky isty problem a poroadili mi ze to je reklamou operatora ci co... a mal som prehrat povodne menu z x65... :-&

Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 16, 2005 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 lolec: tak teda skus prehrat cely config (ale ten, co je v navode na prerobenie cx65 na cx70, lebo inak ti zmizne ptt a phonepilot).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kolomanposvanc
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2005 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosim vas mozete mi pomoct ako sa nahraju do telefonu ikony?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 17, 2005 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolomanposvanc napsal:

Uz sa to tu pise asi po milion prvy krat. Potrebujes otvorit skryte disky pomocou programu ODDTool alebo cez plugin VSOFS Total Commander, alebo cez VNavigator. Tam budes mas disk Config/japp/FlexMenu a tu su ikony. Potom si precitaj navod na Siemensmanii na obsluhu programu MenuChooser alebo rovno clanok o zmene ikon a urob to priamo podla toho clanku, alebo si najhraj niekolko sad ikon a men ich pomocou Java aplikacie MenuChooser. Tot vsio.

Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2005 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolomanposvanc napsal:

Panebožéééééééé to ty lidi snad neumí číst???

lolec
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2005 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno jo ush sa mi to podarilo vyriesit a dkujem vseckym ludom kt. mi venovali trochu casu :) a srry za n00b otazky :oops:
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2005 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lolec napsal:
mno jo ush sa mi to podarilo vyriesit a dkujem vseckym ludom kt. mi venovali trochu casu Smile a srry za n00b otazky Embarassed

NP, musíme si pomáhat Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: