View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mxpx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:20 am Post subject: Kabel k M65 |
|
|
Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097 |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 1:53 pm Post subject: Re: Kabel k M65 |
|
|
mxpx wrote: | Zdravím všechny Siemensáky!
Mám velikou prosbu! Našel by se někdo z Prahy, kdo by byl ochotný zapůjčit na týden datový kabel k M65? Kabel nemám a už bych si rád natáhl nějaký nový věci. Najde se někdo kdo mi rozumí? Určitě vrátim!
Díky Čip 605 474 097 |
Co jančíš.Seriák datoví pořídíš za 300,- a jestli potřebuješ servisní tak stejně nezůstane u jednoho použítí protože ti to nakonec nedá.Takže ...??????? nechápu. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Pischkot wrote: | Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. |
A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Pischkot wrote: | Jo a kdyby tady byl někdo z Plzně se servisním kabelem k M65, tak bych uvítal kdyby si našel chvíli na přehrátí novýho fw. Mam 12 a nechci dávat telefon do původního stavu, abych mohl jít do servisu pro přehrátí fw. |
A nemas normalny label DCA500 alebo DCA510, aj s tymi ti ide prehrat FW. |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:16 pm Post subject: |
|
|
Pischkot wrote: |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  |
Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 9:44 pm Post subject: |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Pischkot wrote: |
Ne ne, já když si kupoval kabel, tak jsem si myslel, že kabel je jenom o přehrávání obrázků videí atd tak jsem si prostě koupil kabel a až tady jsem zjistil že jsem udělal pěknou blbost, jelikož jsem obdržel kabel DCA-540.  |
Aha, no tak to je smola. Ale pozeram na tvoju foto a tam nieco majstrujes, tak si urob DCA500 aj s napajanim a budes mat servisny kabel. Schemu najdes v 100% funkcne schemy, v sekcii hardware a potom si najdi uz len clanok o prerobeni kablu na servisny a budes mat kabel na vsetko. |
Hahaha, víš co tam dělam? Hrací kostku z rozžvejkaný žvejkačky. A když si vzpomenu jak jsem se navztekal při výrobě vobič lampičky (mam jenom pistolovou pájku a ne bodovou) tak se mi do kabelu moc pouštět nechce. _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|