View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 7:57 am Post subject: AX75 a zpracování |
|
|
ahoj, uvazuji o koupi AX75 pro mamku (nokii 1600 NE!! ) , chci se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s finalni verzi telefonu - z hledaska konstrukcniho zpracovani... mel sem tu cest s nejakou demo verzi od oskara, proto ze znamy pro ne delal a dost se mi nelibilo vrzani telefonu jen jak sem ho vzal do ruky, tak prosim napiste, protoze tu nokii fakt nechci, nic neumi ale nevrze.. :o) diky |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
no hele to vrzání u normálního telefonu nebylo. To co maj v krámech jsou jen makety |
|
Back to top |
|
 |
lubak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 11:50 am Post subject: |
|
|
to prave byla funkcni verze :-) ale rozvrzanej byl hrozne :-( ted de vo to, jestli to nebyla nejake jenom alfa verze, protoze to bylo nekdy na jare... :-( |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 11:53 am Post subject: |
|
|
no tak ted to bude určitě už v pořádku |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Mon Nov 21, 2005 6:07 pm Post subject: Je to vcelku mily mobil |
|
|
na lowend je to prekvapujuco kvalitne spracovanie. Mam ho uz dva mesiace a nevrzga vobec, klavesnica je vynikajuca + podsvietenie neporovnatelne lepsie ako napr CX65, porovnatelne okrem farby s S65. Keby mal lepsi displej, velmi by som vahal ci ho vymenim, lebo na rozdiel od vyssich tried ma hlasove vytacanie. A ked som uz pri tom hlasovom vytacani, je tu jedna zaujimavost - vyborne funguje v tom zmysle, ze pokial vyslovim meno, ktore v zozname mam, tak velmi spolahlivo vytoci. Ak skusim take, co nemam, casto vyberie uplne nahodne, ktore sa nezhoduje ani jednou samohlaskou. Bohvie, ako to programovali :-) _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|