Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gmn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:06 pm Předmět: Carbon Patch na M65? |
|
|
Cau Ahoj. Jen 1 dotaz. Existuje patch Carbon Spezial nebo nektery podobny i na M65ku? Nemyslim jen theme ale i patch se vsim vsudy (ikonky + zmena pozic atd.). Vsude jsem ho nasel jen na S65 thx |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:17 pm Předmět: Re: Carbon Patch na M65? |
|
|
gmn napsal: | Cau Ahoj. Jen 1 dotaz. Existuje patch Carbon Spezial nebo nektery podobny i na M65ku? Nemyslim jen theme ale i patch se vsim vsudy (ikonky + zmena pozic atd.). Vsude jsem ho nasel jen na S65 thx |
http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=M65&c=g&f=50 tady je i změna pozic _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
gmn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 2:58 pm Předmět: Re: Carbon Patch na M65? |
|
|
ok ale ja myslel nejakej balik aby to ve finale vypadalo jako na tom obrazku .... ty radoby patche co tam jsou jsou ve skutecnosti temata! ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|