View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
djastin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 20, 2005 3:56 pm Post subject: seknuti videa |
|
|
Ahoj prevedl jsem si film z avi do 3gp velikos je 32MB a nakopiroval jej na kartu do mobilu CX75 kdyz ho zkusim pusit tak chvili pise cekejte prosim a najednou je mobil zaseknuty a po chvilce se mi sam vypnul nevi nekdo kde jsem udelal chybu pro prevod jesem pouzil ImTOO MPEG Encoder |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Sun Nov 20, 2005 5:09 pm Post subject: Re: seknuti videa |
|
|
djastin wrote: | Ahoj prevedl jsem si film z avi do 3gp velikos je 32MB a nakopiroval jej na kartu do mobilu CX75 kdyz ho zkusim pusit tak chvili pise cekejte prosim a najednou je mobil zaseknuty a po chvilce se mi sam vypnul nevi nekdo kde jsem udelal chybu pro prevod jesem pouzil ImTOO MPEG Encoder | něco je špatně! zkus si ustřihnout menší část filmu....jestli půjde,je to jasné!  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 7:25 pm Post subject: Re: seknuti videa |
|
|
djastin wrote: | Ahoj prevedl jsem si film z avi do 3gp velikos je 32MB a nakopiroval jej na kartu do mobilu CX75 kdyz ho zkusim pusit tak chvili pise cekejte prosim a najednou je mobil zaseknuty a po chvilce se mi sam vypnul nevi nekdo kde jsem udelal chybu pro prevod jesem pouzil ImTOO MPEG Encoder |
Někde jsem asi zaslechl, že při moc velkém videu se nižší FW zasekávaj, zkus si tam dát ten nejnovější... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
Při velkým videu na nižších fw... Hm, tak to je asi velký video 24MB a nízký fw 13, protože na tom se mi to taky vypínalo  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|