View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gecko badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 12:49 am Post subject: Zrušené X75 |
|
|
Zdravím, nejde ani tak o problém, jako spíš takový dotaz - minianketku: 1. co říkáte na to, že se ta s***ě BenQ rozhodl (zdroj www.club-siemens.com)zrušit výrobu SG75 a CC75? 2. A na jakou značku byste eventuelně přešli, kdyby vám v budoucnu "čistokrevný" BenQ nevyhovoval, ať už po stránce ovládání, funkční výbavy atd., lze třeba předpokládat asijskou klasiku, tedy absenci propracovaných vyzváněcích profilů... _________________ M35i -> C55 -> M55 fw10 ->fw11+patche ->fw91 -> M65 Rescue - policie hledá, nenachází stopy -> S68 fw30 |
|
Back to top |
|
 |
Diamondking rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:33 am Post subject: |
|
|
Ty brďo, to nemám vůbec tušení. Já doufám, že mi moje S65 vydrží co nejdéle. Hrál jsem si s CX75 a moc mi to nevyhovovalo. Sice S75 bude asi jiné kafe ale nevím.....Zatím jsem nenašel lepší mobil než S65. Doufám, že Benq bude pokračovat v tradici Siemens.  |
|
Back to top |
|
 |
stefan.indian rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:03 am Post subject: Re: Zrušené X75 |
|
|
1. ze zruši vyrobu je zle, lebo tie mobily by mali/maju vela fanusikov
2. presiel by som na SOnyEriccson ci ako sa to pise |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 9:28 am Post subject: Re: Zrušené X75 |
|
|
Gecko wrote: | Zdravím, nejde ani tak o problém, jako spíš takový dotaz - minianketku: 1. co říkáte na to, že se ta s***ě BenQ rozhodl (zdroj www.club-siemens.com)zrušit výrobu SG75 a CC75? 2. A na jakou značku byste eventuelně přešli, kdyby vám v budoucnu "čistokrevný" BenQ nevyhovoval, ať už po stránce ovládání, funkční výbavy atd., lze třeba předpokládat asijskou klasiku, tedy absenci propracovaných vyzváněcích profilů... |
Naco zakládáš diskusi na témata která se řeší již jinde
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16961
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=647
lock jamaica _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|