Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
matus201 badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 7:18 pm Předmět: Rozobratie cx75 |
|
|
Nevite niekto ako by sa dal otvorit kryt na fotoaparate? (Ak sa na telefon pozriete zo zadu je to cela ta cast okrem krytu na baterku-Zda sa mi ze sa da otvorit be z pouzitia srobovaka) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 7:38 pm Předmět: Re: Rozobratie cx75 |
|
|
matus201 napsal: | Nevite niekto ako by sa dal otvorit kryt na fotoaparate? (Ak sa na telefon pozriete zo zadu je to cela ta cast okrem krytu na baterku-Zda sa mi ze sa da otvorit be z pouzitia srobovaka) |
Proc to? co s nim mas... radsi bych to neriskoval...je to udelany znamym sys. klik+klak nebo jak se tomu rika,a jakmile to jednou zacvaknes,od sebe to de horko tezko a hlavne musis vedet v kterych mistech ty zapadky sou ,jinak si priprav penize na novej kryt
v tehle veci byla CX-65 perfektni,dala se snadno rozebrat,a taky se podle toho chovala,vrz,vrz,vrz....nova rada JE o 100% bytelnejsi,je na ni znat nemecka preciznost,skoda ze tesne pred koncem............... a vymneny kryty mi vubec nechybej. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|