View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:21 pm Post subject: Ujisteni |
|
|
mam za sebou 2 reklamace a chci tam dát třetí (vypina se)
vrati mi ted hned penize nebo až po te třeti reklamaci nebo jak to je?
Ma nekdo nejake XP? _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:46 pm Post subject: Re: Ujisteni |
|
|
Frodo wrote: | mam za sebou 2 reklamace a chci tam dát třetí (vypina se)
Ma nekdo nejake XP? |
co  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
BoSS_631 začátečník

0.10 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:47 pm Post subject: Re: Ujisteni |
|
|
expierence
skusenosti  |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:49 pm Post subject: Re: Ujisteni |
|
|
Frodo wrote: | mam za sebou 2 reklamace a chci tam dát třetí (vypina se)
Ma nekdo nejake XP? |
Penize se vraceji okamzite z5 jen pokud je i ta treti reklamace na stejny problem jaky ty prvni dve. _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
Spytam sa nieco podobne.Moj telefon mozem ist treti krat reklamovat ale problem je v tom ze ho mam na pausal.Ako sa to riesi v takomto pripade?Daju mi telefon ktory je momentalne v tej istej cenovej hladine?Alebo mi daju peniaze (600SK) ? _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:09 pm Post subject: Re: Ujisteni |
|
|
MAOrh wrote: |
Penize se vraceji okamzite z5 jen pokud je i ta treti reklamace na stejny problem jaky ty prvni dve. |
Tak ale jestli je to opět ta samá reklamace obvykle v prodejně nerozhodujou, takže to stejně někam pošlou a až jim přijde vyjádření, co s tím je tak až pak kdyžtak vrátí prachy... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:14 pm Post subject: Re: Ujisteni |
|
|
busch wrote: | MAOrh wrote: |
Penize se vraceji okamzite z5 jen pokud je i ta treti reklamace na stejny problem jaky ty prvni dve. |
Tak ale jestli je to opět ta samá reklamace obvykle v prodejně nerozhodujou, takže to stejně někam pošlou a až jim přijde vyjádření, co s tím je tak až pak kdyžtak vrátí prachy... |
TAK nejak jsem to myslel... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
mobilteam začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 11:35 pm Post subject: |
|
|
nakoniec to ja tak skonci tak ze nezoberu uplnu reklamaciu takze smola ale mozno budes mat statsie.podla toho ci je kupovany u autorizovaneho predajcu alebo v mobilshope! |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
Hmm moc jsem to od vás nepochopil...
Když jim to tam dám a po nějakém týdnu se mi ozvou že už to maji opravene a tudíž bych už uplatnil třetí reklamaci tak mi při tom výdeji mohou vrátit peníze? ( UPOZORNUJU ABY NEDOSLO K OMYLU ZE TY MINULE DVE REKLAMACE BYLY UPLNE Z JINYCH DUVODU TAKZE TO NENI STEJNA CHYBA)
Nebo mi ten telefon daji a nevrati mi penize a řeknou že musím tam kdyžtak jeste jednou přijit jakoby na čtvrtou reklamaci ale že už bych ani nemusel čekat než to opravi bo by mi hned vratili penize??
Fakt nevim jak to je a chci se ujistit že to je ta první verze...  _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
Nárok na vrácení peněz máš bud po 3 stejných závadách nebo 4 různých.
Takže pokud ti ho ted zase opraví,tak budeš muset reklamovat ještě jednou, aby ti vrátili peníze.
A když tam přijdeš pak zase, tak ho stejně budou muset někam poslat, asi to neposoudí přímo v prodejně (nemají na to kvalifikaci, poznat jesti je reklamace oprávněná nebo jestli sis ho třeba nevytopil...) _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
Dieg0 wrote: | Spytam sa nieco podobne.Moj telefon mozem ist treti krat reklamovat ale problem je v tom ze ho mam na pausal.Ako sa to riesi v takomto pripade?Daju mi telefon ktory je momentalne v tej istej cenovej hladine?Alebo mi daju peniaze (600SK) ? |
Jako uz jsem ti psal na ICQ : Vzhledem k relativite cen, by ti meli dat TEN SAM telefon, ale napisu to jeste sem, protoze si nejsem jisty, a pokud se pletu, tak me urcite nekdo opravi  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Nárok na vrácení peněz máš bud po 3 stejných závadách nebo 4 různých.
Takže pokud ti ho ted zase opraví,tak budeš muset reklamovat ještě jednou, aby ti vrátili peníze.
A když tam přijdeš pak zase, tak ho stejně budou muset někam poslat, asi to neposoudí přímo v prodejně (nemají na to kvalifikaci, poznat jesti je reklamace oprávněná nebo jestli sis ho třeba nevytopil...) |
Hey diky konečně mi to někdo vysvětlil.. _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
proč si to teda kupujete když pak jen vymejšlíte pí**viny jak to několikrát reklamovat aby ste dostali z5 prachy Si kupte Jablotron a budete v pohodě  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | proč si to teda kupujete když pak jen vymejšlíte pí**viny jak to několikrát reklamovat aby ste dostali z5 prachy Si kupte Jablotron a budete v pohodě  |
Třeba proto že si koupíš zrovna nějaký poruchový kus? _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | proč si to teda kupujete když pak jen vymejšlíte pí**viny jak to několikrát reklamovat aby ste dostali z5 prachy Si kupte Jablotron a budete v pohodě  |
Hey asi sem zrovna ten případ kdy jsem dostal spatnej foun chapes???
Ty předchozi dve reklamace byly opravnene a byly to chyby se uplatnily v reklamačnim řadu...
A jesi mi vrátí prachy tak si koupím asi zase ten samý...
(jednak proto že je to CX65 je dobrej foun a lepši nepotřebuju a za druhe tim bych mohl vydělat bo ja ho koupil za 6500,- a ted stoji tušim že 3000,-) _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|