View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 7:29 am Post subject: Výroba infraportu (Irda) |
|
|
Potřeboval bych poradit jak si vyrobit infraport.Mohl by mi nekdo popsat co znamenají jednotlive koncovky na těchto irda?Popřipadě jak to zapojit?
Jinak na desku to mam napojit takhle(podle manualu):
Pin Nmb.-----Definition:
1---------------VCC(+5V)
2---------------No pin
3---------------Ir Data Input
4---------------Gnd
5---------------Ir Data Output _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 7:35 am Post subject: |
|
|
Třeba ti pomuze tohle:
http://libor.wz.cz/TFDS4500.htm _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 7:36 am Post subject: |
|
|
to neni infraport!!to mas jen ir cidlo
asi to chces na desku,na nto se pouzivaji cidla HD1001 nebo tak nejak...najdu ti to,vim co myslis taky jsem to chtel delaqt,pac mam IRDA vyvedene ba desku
//Darth PZ
jo to je podobne a stejne funkcni ,jako to co jsem myslel _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
vf Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 2:49 pm Post subject: Takmer zbytocna namaha hladat HSDL1001 |
|
|
Takmer zbytocna namaha hladat schemy na HSDL1001, pretoze je uz takmer nezohnatelny. Uz radsej to TFDS, to by som vam mohol pomoct aj ja. Ale inak si staci zadat do google a najde vam par dobrych adries aj s plosnym spojom aj so zapojenim konektorov do MB, popripade sa mi ozvite na PM |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|