Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Over kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 10:04 pm Předmět: Re: MobilMHD |
|
|
V M65 by to bylo nejspíš Data/system/java/xxxx _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ObiWan badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 14, 2005 10:34 pm Předmět: |
|
|
nevím jestli jsem správně pochopil dotaz, ale myslím že si je ukládá někde do svojeho .jar archivu s programem, aby to fungovalo na všech mobilech. _________________ Alcatel OT302 => Siemens MT50 (FW 17 T-Mobile) => Siemens CX75 (FW12->13, 256 MB RS-MMC DualVoltage, USB servisní kabel) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 6:22 am Předmět: |
|
|
Do jar archívu neukladá žiadna aplikácia - je to nemožné, lebo nemôže prepísať samu seba. V jave na to ani nie sú žiadne príkazy. Môže ukladať jedine do RecordStore a to do už spomenutého adresára 0:/System/Java/x - to funguje na všetkých mobiloch, len na iných značkách je ten adresár iný. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 5:48 pm Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | Do jar archívu neukladá žiadna aplikácia - je to nemožné, lebo nemôže prepísať samu seba. V jave na to ani nie sú žiadne príkazy. Môže ukladať jedine do RecordStore a to do už spomenutého adresára 0:/System/Java/x - to funguje na všetkých mobiloch, len na iných značkách je ten adresár iný. |
Jojo!!!
Ale taky mě už nejednou napadlo, že by mohla být aplikace jako mobile zip, která by do sebe sama ukládala výsledky (rozuměj: MobileZip do sebe nic samozřejmě neukládá, avšak umí zipovat!!!) _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 6:12 pm Předmět: |
|
|
A načo by to bolo dobré? Veď keď chce niečo uložiť tak môže do RecordStore. Zbytočne by dlho trvalo ukladanie toho súboru a ešte by ten zipovací mechanizmus zbytočne zaberal miesto. Jediná výhoda by bola, že tie údaje by boli komprimované, čo sa ale pri niekoľkých KB ani nedá spoznať. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witiko rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 6:25 pm Předmět: |
|
|
MilanLaslop napsal: | A načo by to bolo dobré? Veď keď chce niečo uložiť tak môže do RecordStore. Zbytočne by dlho trvalo ukladanie toho súboru a ešte by ten zipovací mechanizmus zbytočne zaberal miesto. Jediná výhoda by bola, že tie údaje by boli komprimované, čo sa ale pri niekoľkých KB ani nedá spoznať. |
No například by to zabránilo šíření hry. Hru bys koupil, spustil a aplikace by do sebe zakódovala tvé imei a informaci o tom, že při spuštění na jiném mobilu nemá znovu přepisovat imei, ale zakázat přístup do aplikace (takhle byl mimochodem chráněný i WinZip, ale ten to asi dělal jinou metodou) _________________ Siemens není špatný, to jen Benq je zlý! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 6:29 pm Předmět: |
|
|
witiko napsal: | MilanLaslop napsal: | A načo by to bolo dobré? Veď keď chce niečo uložiť tak môže do RecordStore. Zbytočne by dlho trvalo ukladanie toho súboru a ešte by ten zipovací mechanizmus zbytočne zaberal miesto. Jediná výhoda by bola, že tie údaje by boli komprimované, čo sa ale pri niekoľkých KB ani nedá spoznať. |
No například by to zabránilo šíření hry. Hru bys koupil, spustil a aplikace by do sebe zakódovala tvé imei a informaci o tom, že při spuštění na jiném mobilu nemá znovu přepisovat imei, ale zakázat přístup do aplikace (takhle byl mimochodem chráněný i WinZip, ale ten to asi dělal jinou metodou) |
No přesně nad stejnými věcmi jsem také přemýšlel a také jsme to s Milanem probírali, ale bohužel zatím nevím, jak na to a zda to vůbec jde...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MilanLaslop badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
Tak by to niekto rozšíril ešte pred prvým spustením. Žiadny problém.
Ale ak aplikácia môže prepisovať sama seba, tak sa to dá urobiť. _________________ Moje stránky (Java aplikácie, hry)
A35 -> CX65 FW 16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Over kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
No určit se to nikam nezipuje, protože mi ty linky MHD kamarád stahoval ze své Nokie, bohužel tam se to ukládá nejspíš někam úplně jinam, než v Siemensu. Ted nevim kam to nahrát, aby to fungovalo... _________________ C25 -> M35 -> M75 + MMC-RS 512MB SanDisk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|