View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
taz.m kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 11:19 am Post subject: barevny temata. |
|
|
ahoj mamcx75 a chtel bych nakyjiny barevny temata poradite mi nekdo kde se daji stahnout.a pak mam problem s java hrama daj se do toho telefonu dostat bluetoothem a jhestli jo tak jak kdyz sem to skousel tak mi to ukaze obrazek ty hry ale pak se obevi naka chyba a to i kdyz sem tm mel jhad soubor pomoc prosim  |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Dec 15, 2005 11:22 am Post subject: Re: barevny temata. |
|
|
taz.m wrote: | ahoj mamcx75 a chtel bych nakyjiny barevny temata poradite mi nekdo kde se daji stahnout.a pak mam problem s java hrama daj se do toho telefonu dostat bluetoothem a jhestli jo tak jak kdyz sem to skousel tak mi to ukaze obrazek ty hry ale pak se obevi naka chyba a to i kdyz sem tm mel jhad soubor pomoc prosim  |
1. farebne temy si mozes stiahnut aj tu na Siemensmanii, staci len v uvode poriadne popozerat po lavej strane. Pokial si chces temu sam vytvorit je na to aj program, SDTE, EBS a ine, su tiez na Siemensmanii.
2. cez BT by to malo tiez ist nahravat, akurat musis mat BT naemulovany na COM port a potom ti to pojde. Takze napr. v SiMoCo si nastavis prislusny COM port,kde budes mat BT.
Staci len hladat!!!  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|