clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - kablovy problem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

kablovy problem

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 12, 2005 9:59 pm    Post subject: kablovy problem Reply with quote

upravoval som jeden neoriginalny kabel podla navodu v siemens manii - pomocou dvoch 15kiloohmovych odporov(COM- kabel)aj pred upravou aj po nej mi po pripojeni mobilu mobil zmrzne a vypne.
moj mobil s65 a chcem ze by to bezalo na priatelkinej cf62
uprava podla navodu
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=152
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Mon Dec 12, 2005 10:33 pm    Post subject: Re: kablovy problem Reply with quote

skyline44 wrote:
upravoval som jeden neoriginalny kabel podla navodu v siemens manii - pomocou dvoch 15kiloohmovych odporov(COM- kabel)aj pred upravou aj po nej mi po pripojeni mobilu mobil zmrzne a vypne.
uprava podla navodu

Pokial mas kabel DCA540 tak ma priatelka smolu. Na CF62 bezi len DCA510 alebo DCA500. CF62 nema podporu priamo USB.

skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 13, 2005 6:32 am    Post subject: Re: kablovy problem Reply with quote

Drobcek9056 wrote:
skyline44 wrote:
uprava podla navodu

Pokial mas kabel DCA540 tak ma priatelka smolu. Na CF62 bezi len DCA510 alebo DCA500. CF62 nema podporu priamo USB.

Myslim ze ked som pisal svoj problem dost jasne som tam uviedol ze ide o COM kabel teda o konektor RS232, teda nie USB. ale nevadi a to ze cf62 nema podporu usb tiez viem preto robim na 500 kabli.

mISHA
badatel
badatel

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

ktery z tech mobilu zamrzne a vypne se? tohle totiz muze znacit, ze ten kabel je ne zrovna koser ( trebas spatne napajeni atd ). nejlepsi by bylo, kdybys hodil schema ( anebo to rovnou postavit znovu ).

preci jen "neoriginalni kabel" nam toho moc nerekne.
Back to top
View user's profile Send private message
Milko187
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

ja som tak isto dnes upravoval neoriginalny kabel, ale mne vsetko ide... na moju CX65 som neoriginalny kabel prerobil na DCA 510 takze si asi urobil chybu v zapojeni... mozno studeny spoj, mozno skrat...
Back to top
View user's profile Send private message
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 14, 2005 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Milko187 wrote:
ja som tak isto dnes upravoval neoriginalny kabel, ale mne vsetko ide... na moju CX65 som neoriginalny kabel prerobil na DCA 510 takze si asi urobil chybu v zapojeni... mozno studeny spoj, mozno skrat...

Zdravim, kabel nie je robeny ale kupeny ani neviemaky vyrobca, ja len podla navodu som prerabal konektor a nastal jav ktoryx som opisal.

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 11:40 am    Post subject: Reply with quote

Taky sem zažil, známýmu se jeho C65 na vyráběným kabelu vypíná...můj mobil jel v pohodě... Think

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
Taky sem zažil, známýmu se jeho C65 na vyráběným kabelu vypíná...můj mobil jel v pohodě... Think

dalsia realita, radsej uz ten kabel neskusam lebo sa S65 sa na nom vypina(uz ju nechcem ozivovat, uz raz bola a na PU teraz nan nedam dopustit) a S55 mi porazilo ani nepipne. taze teraz riesim problem ako ozivit S55, ale to je do inej casti fora.zaujimal by testpoint alebo presny navod co a ako.

EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Sprav si novy kabel. Navod najdes na http://www.beinspired.cz/index.php?s=clanky/servis/2/&clanek=916
jeho vyroba nieje zlozita ani pre zaciatocnika a ani po financnej stranke to nieje najhorsie Dancing
Ja mam CX65, a slape ako hodinky, malymi upravami funguje aj na x35, x55 .....
Back to top
skyline44
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Dec 19, 2005 10:26 pm    Post subject: zmena s kabla- ozivenie S55 Reply with quote

EidzEm wrote:
Sprav si novy kabel. Navod najdes na http://www.beinspired.cz/index.php?s=clanky/servis/2/&clanek=916
jeho vyroba nieje zlozita ani pre zaciatocnika a ani po financnej stranke to nieje najhorsie Dancing
Ja mam CX65, a slape ako hodinky, malymi upravami funguje aj na x35, x55 .....

o kabel mi teraz nejde,davam si robit losaky taze po sviatkoch budem makat ale teraz meditujem nad mobilom vid popis vyssie.

Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum