View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
roman kocina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 9:56 am Post subject: změna sms animací C75 |
|
|
Zdravím všechny a předem děkuji.
Zajímalo by mě, jestli je možné změnit standardní animaci pro SMS. M55 měla krásně uchylné kačery, kteří se mi moc líbily. C75 tam má ted nějakého chlapečka, který nic moc a když mi přítelkymě posílá SMS tak se mi to moc nelíbí. Kačeři jsou lepší :-))) Dá se s tím něco udělat?
Díky za radu a pomoc
Roman Kocina
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:02 am Post subject: |
|
|
Systemove animacie sa nachadzaju na disku Config v adresari Default _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
Tohle sou EMS animace, ty v configu nejsou, ale změnit přes siemens picture change byl měly jít... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
Aha,sakra,tak to som zle pochopil...jasne,tie EMS animacie su vo FW telefonu a daju sa zmenit pomocou patchu.Nejake take zmeny su v sekcii patche pre ine telefony,tusim smajlici. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
roman kocina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Děkuji Vám mnohokrát za rady. Kačeři se už na mě pěkně smějí jak v mé staré M55.
Díky
Roman Kocina |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|