clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - jak na flashování 1. neúspěšný pokus :(

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

jak na flashování 1. neúspěšný pokus :(
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2005 11:22 pm    Předmět: jak na flashování 1. neúspěšný pokus :( Odpovědět s citátem

Tak jsem se pustil do experimentování. Mám v telefonu C65, FW 12. Nejde mi tam nahrát žádný jiný FW, v tomto foru mi poradili, že si tam mám nahrát jiný FF a pak to prý půjde. Vzal jsem tedy x65flasher, úspěšně zálohoval. Nahrál FF stáhnutou odtadyma a ejhle telefon se nerozjel, jen pípl, objevila se čára přes display a vypnul se. Tak jsem pátral na foru, čím by to mohlo být a nic nenašel Sad Tak jsem tam šoupl zpátky zálohu a telefonek jede, ale stále tam chci nahrát vyšší FW než 12. Jak tedy na to?? Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapni Siemens Update, dojdi až do bodu, kde skenuje porty a nenajde telefon. Update nevypínej. Přejdi do správce zařízení, tem zakaž jeden z Com portů, které update nalezl. Poté přejmenuj port, na kterém máš mobil, na ten zakázaný ( i přes varovnou hlášku). Pokračuj v update. Vyzkoušeno na M65, FW12. Napiš, jak jsi dopadl. A nezapomeň si ty porty po akci přejmenovat zpátky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to vyzkoušel, ale při akci stiskněte červené tlačítko se mi telefon zapne a pak update vyhodí, že se připojení nezdařilo Sad
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej se pokoušíš nahrát FW,jakou verzi??Z FW12 na vyšší by jsi měl nejdřív nahrát FW16,pak 25 a potom už třeba 50.Nejde totiž updat udělat z FW12 rovnou na 50 wink
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Jakej se pokoušíš nahrát FW,jakou verzi??Z FW12 na vyšší by jsi měl nejdřív nahrát FW16,pak 25 a potom už třeba 50.Nejde totiž updat udělat z FW12 rovnou na 50 wink

tak jsem zkusil FW16 i FW14 a nic Sad vypsalo to chybovou hlášku typu "505 No answer from Mobile, maybe not with new Update-Concept 3.961 V"
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahráváš SWUP verzi firmware??jestli jo tak vypni nabíjení na kabelu,teda jestli máš USB kabel s nabíjením.
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri tej hlaske o baterii treba zaskrtnut 1. skip a spustit to pri vypnutom telefone.
EfineSS
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:

No zajimavy ze na CX65 jsem mel FW12 a bez problemu jsem na to flashnul FW50.. d'oh!

jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EfineSS napsal:
jamaica napsal:

No zajimavy ze na CX65 jsem mel FW12 a bez problemu jsem na to flashnul FW50.. d'oh!

Perotože je to kus od kusu.Někdy to jde a někdy ne.Někdy jde rovnou 58 a někdy se musí třeba 16 a pak 58.To je individuální.Sice nevim proč,ale je to tak,alespoň z mých zkušeností.

hairy.pecker
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 4:38 pm    Předmět: Re: jak na flashování 1. neúspěšný pokus :( Odpovědět s citátem

jirka.mikosek napsal:
Tak jsem se pustil do experimentování. Mám v telefonu C65, FW 12. Nejde mi tam nahrát žádný jiný FW, v tomto foru mi poradili, že si tam mám nahrát jiný FF a pak to prý půjde. Vzal jsem tedy x65flasher, úspěšně zálohoval. Nahrál FF stáhnutou odtadyma a ejhle telefon se nerozjel, jen pípl, objevila se čára přes display a vypnul se. Tak jsem pátral na foru, čím by to mohlo být a nic nenašel Sad Tak jsem tam šoupl zpátky zálohu a telefonek jede, ale stále tam chci nahrát vyšší FW než 12. Jak tedy na to?? Děkuji

hele ale když tam dáváš cizí zálohu FF tak pak musíš přepsat IMEI na svoje, jinak se ti nezapne wink

hobit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Nahráváš SWUP verzi firmware??jestli jo tak vypni nabíjení na kabelu,teda jestli máš USB kabel s nabíjením.

Mám kablík s nabíjením, přelepil jsem první pin a dělá to to samé Sad
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2005 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Pri tej hlaske o baterii treba zaskrtnut 1. skip a spustit to pri vypnutom telefone.

Zaškrtl nepomohlo Sad
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 1:40 pm    Předmět: Re: jak na flashování 1. neúspěšný pokus :( Odpovědět s citátem

hairy.pecker napsal:
jirka.mikosek napsal:

hele ale když tam dáváš cizí zálohu FF tak pak musíš přepsat IMEI na svoje, jinak se ti nezapne wink

nemohu nějak najít jak Sad(
whitewash
táta fóra
táta fóra

0.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred nahranim FF si musis cez Siemens EEPROM tool (stiahni si ho v downloadoch) urobit KOMPLET zalohu tvojho EEPROM (lebo kazdy je jedinecny a aj ked nahras cudzi FF musis mat vlastnu EEPROM aby ti to fungovalo...) VRATANE skrytych blokov (aplikuj patch na odkrytie skrytych blokov alebo zaved SKEY do telefonu a skontroluj ci mas Security Status: FactoryMode). Potom nahraj cudziu FF a potom sa spoj s vypnutym fonom so Siemens EEPROM tools a obnov zalohu svojho EEPROM. (obrazovka Service mode by pri obnove EEPROM mala vyzerat inak ako obvykle, namiesto bieleho pozadia a cierneho napisu Serv. mode by mala byt modra a napis Serv. mode biely... Aspon u mna to tak je...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
jirka.mikosek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 21, 2005 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale když telefon nepustím, tak se s eeprom tool nespojím Sad

mám tam bílou obrazovku servisního modu

Naposledy upravil jirka.mikosek dne st prosinec 21, 2005 5:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: