Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zsv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 02, 2006 3:44 pm Předmět: demontáž zadního krytu C75 |
|
|
Po vložení SIMky a baterie do nového C75 a zaklapnutí krytu se mi ani zaboha nedaří kryt znovu otevřít (zatlačením západky a vysunutím krytu nahoru) - je to normální, mám použít větší sílu, nebo je něco špatně? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: po leden 02, 2006 4:05 pm Předmět: Re: demontáž zadního krytu C75 |
|
|
zsv napsal: | Po vložení SIMky a baterie do nového C75 a zaklapnutí krytu se mi ani zaboha nedaří kryt znovu otevřít (zatlačením západky a vysunutím krytu nahoru) - je to normální, mám použít větší sílu, nebo je něco špatně? |
jj, tohle znám moc dobře - já mám navíc kryt podloženej papírem, protože hned z výroby strašně vrzal - takže je to dost natěsno (a napevno). Doporučuju tenhle postup: Vypnout C75 , vzít ji do pravý ruky a nehtem na ukazováku stlačit co nejvíc tu černou pojistku a pak se ukazovákem levý ruky pokoušet vytlačit kryt dopředu. Nějaký násilí nepomáhá, maximálně si z krytu sedřeš lak, když se to budeš snažit vytáhnout za nějaký výstupky ;-)
 _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|