View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zsv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 3:44 pm Post subject: demontáž zadního krytu C75 |
|
|
Po vložení SIMky a baterie do nového C75 a zaklapnutí krytu se mi ani zaboha nedaří kryt znovu otevřít (zatlačením západky a vysunutím krytu nahoru) - je to normální, mám použít větší sílu, nebo je něco špatně? |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Jan 02, 2006 4:05 pm Post subject: Re: demontáž zadního krytu C75 |
|
|
zsv wrote: | Po vložení SIMky a baterie do nového C75 a zaklapnutí krytu se mi ani zaboha nedaří kryt znovu otevřít (zatlačením západky a vysunutím krytu nahoru) - je to normální, mám použít větší sílu, nebo je něco špatně? |
jj, tohle znám moc dobře - já mám navíc kryt podloženej papírem, protože hned z výroby strašně vrzal - takže je to dost natěsno (a napevno). Doporučuju tenhle postup: Vypnout C75 , vzít ji do pravý ruky a nehtem na ukazováku stlačit co nejvíc tu černou pojistku a pak se ukazovákem levý ruky pokoušet vytlačit kryt dopředu. Nějaký násilí nepomáhá, maximálně si z krytu sedřeš lak, když se to budeš snažit vytáhnout za nějaký výstupky ;-)
 _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|