View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mr.geo1024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 5:03 pm Post subject: BT cx75 a PC |
|
|
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda jde přes BT přetáhnout do CX75 z PC přetáhnout nějaké obrázky a pod. Ještě totíž nemám paměťovku, a potřeboval bych přetáhnout do mobilu pár témat. Kabel nemám. Kolik přibližně stojí originální od Siemensu?
Díky za odpověď mr.geo1024  |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
jo přes BT můžeš sosat témata i obrázky a tak kabel originální DCA510 kolem 600Kč _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
mr.geo1024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:38 pm Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | jo přes BT můžeš sosat témata i obrázky a tak kabel originální DCA510 kolem 600Kč |
Díky za informaci, a kde můžu koupit ten kabel(např..?) a jak (přes co) si můžu stáhnout ty věci do CX75?
Díky  |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 8:42 pm Post subject: |
|
|
kabel můžeš koupit normálně v obchodě se siemensama, nebo na netu na stránkách siemense třeba, ale dobrá je i kabelmanie.cz tam sou teda neoriginální myslím, ale šlapat by měli taki dobře a soft je podle mě nejlepší VNavogator nebo SiMoCo, event. můžeš použít plugin do total comandera, všechno můžeš stáhnout tady na SM _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
mr.geo1024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:01 pm Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | kabel můžeš koupit normálně v obchodě se siemensama, nebo na netu na stránkách siemense třeba, ale dobrá je i kabelmanie.cz tam sou teda neoriginální myslím, ale šlapat by měli taki dobře a soft je podle mě nejlepší VNavogator nebo SiMoCo, event. můžeš použít plugin do total comandera, všechno můžeš stáhnout tady na SM |
Promiň za asi hloupou otázku, ale ty softy co jsi vyjmenoval slouží k přenesení dat přes BT nebo přes ten kabel? Já jen abych mohl vyzkoušet ten BT z PC do mobilu. Z něho mi totiž data jdou poslat na PC, ale něco z PC na mobil ne...
Jinak díky za trpělivost  |
|
Back to top |
|
 |

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:12 pm Post subject: |
|
|
no ty softy jdou použíta na kabel BT i infra _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 9:57 pm Post subject: |
|
|
Ja teda neviem, ale pokial chces poslat na CX75 nieco cez BT, k tomu nepotrebujes nic, na to by mal stacit softver dodavany s BT, mala by tam byt sluzba File Transfer. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Jan 11, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
flemo wrote: | Ja teda neviem, ale pokial chces poslat na CX75 nieco cez BT, k tomu nepotrebujes nic, na to by mal stacit softver dodavany s BT, mala by tam byt sluzba File Transfer. |
určite aj to by hádam šlo, na PC je viacero možností, ja mám CX75 a chodím cez BT na internet a súbory môžem preniesť do PC aj bez softu, alebo s tými programami, čo sú spomínané vyššie, ja preferujem Simoco (ten komunikuje s portami 1-9, a tak ak sú už obsadené, treba to prerorientovať, aby to šlo).
Na prenos sa dá využiť aj MPM, čo je na CD k CX75, resp. na internete
ALE iste, je dobre mať aj kábel, na nový fw, resp. patche.
Pre začiatok stačí BT, a Irda - lebo už aj TC plugin 1.6 komunikuje aj cez Irda - teda dajú sa odkryť skryté súbory, detto OD Tools.  |
|
Back to top |
|
 |
mr.geo1024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 4:26 pm Post subject: |
|
|
stano.mania wrote: | flemo wrote: | Ja teda neviem, ale pokial chces poslat na CX75 nieco cez BT, k tomu nepotrebujes nic, na to by mal stacit softver dodavany s BT, mala by tam byt sluzba File Transfer. |
určite aj to by hádam šlo, na PC je viacero možností, ja mám CX75 a chodím cez BT na internet a súbory môžem preniesť do PC aj bez softu, alebo s tými programami, čo sú spomínané vyššie, ja preferujem Simoco (ten komunikuje s portami 1-9, a tak ak sú už obsadené, treba to prerorientovať, aby to šlo).
Na prenos sa dá využiť aj MPM, čo je na CD k CX75, resp. na internete
ALE iste, je dobre mať aj kábel, na nový fw, resp. patche.
Pre začiatok stačí BT, a Irda - lebo už aj TC plugin 1.6 komunikuje aj cez Irda - teda dajú sa odkryť skryté súbory, detto OD Tools.  |
A jde prohlížet internet na CX 75?, chápu, že si to asi musím aktivovat u operátora, ale když mám internet na PC jde to nějak převést z PC na prohlížeč na mobilu?  |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Thu Jan 12, 2006 6:13 pm Post subject: |
|
|
mr.geo1024 wrote: | ]
A jde prohlížet internet na CX 75?, chápu, že si to asi musím aktivovat u operátora, ale když mám internet na PC jde to nějak převést z PC na prohlížeč na mobilu?  |
Dá sa: ak sú aktivované internetové služby u operátora, možno ísť na internet modemom mobilu
Dá sa: prehliadať wap stránky na mobile cez službu wap a alebo GPRS
Nedá sa (podľa mňa): pozerať mobilom stránky, ktoré sú stiahnuté na PC.  |
|
Back to top |
|
 |
mr.geo1024 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:26 pm Post subject: |
|
|
Jinak díky za rady přes to SIMOCO to jede krásně!!  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|