View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alphy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 4:21 pm Post subject: A55 testpoint - poraďte - jina deska nez tady v testpointech |
|
|
prosim poradte mi... flashoval sem a55 a ted mi na ni zadny program nereaguje.. napadlo me ze udelam TP ale vypada to tak ze mam jinou desku nez je tady na SM... prosiim poradite mi nekdo?  |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 11:33 am Post subject: Re: A55 testpoint - poraďte - jina deska nez tady v testpoin |
|
|
Určitě nemáš jinou desku... tady ty fotky jsou hodně zvětšený, já to taky nemohl najít.
Už si to rozšrouboval??? Pak tam jsou ještě tři kovový kryty, tak musíš sundat ten co má tvar obdélníku a jeden roh je vykouselej, ono to tam drží jenom takovýma pacičkama ze stran, tak stačí pouze ty pacičky trochu uvolnit a je to. Jinak kdybys potřeboval poradit, tak na ICQ 328907131. _________________ AC55
V360 - motorola |
|
Back to top |
|
 |
alphy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 9:43 pm Post subject: |
|
|
cely mobil sem komplet rozebral i s tema krytkama ale nevim kde to tam je a ta deska je nejaka vadna:D |
|
Back to top |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 6:21 am Post subject: |
|
|
Tak nevím, zkus to vyfotit a poslat mi to na: [email protected]
Nebo se podívej tady: http://gsmcenter.pl/pg.php?tid=182
Je tam obrázek C55, kde je dobře vidět, kde to máš hledat. Jinak tady někde je obrázek od haldyho, kterej je podsvícenej a hodně zvětšenej a je to tam perfektně ukázán ten drátek. Já to ale nerozdělával úplně, podsvítit to pak sice nejde, ale když sem si na to posvítil lampičkou ze shora, tak ten drátek byl docela dobře vidět, protože v tom místě zrovna není natřená barva a je to průhledný. _________________ AC55
V360 - motorola |
|
Back to top |
|
 |
alphy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 2:33 pm Post subject: |
|
|
diky.. uz sem to nasel |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|