View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 3:01 pm Post subject: Zrychleni odezvy klaves |
|
|
Zdarte, podle navodu jsem udělal ,,zrychleni klaves" ale jedine kde se rychlost projevila, je v hlavnim menu.... Naopak napřiklad v ,,nastaveni tel." totalně nestíhá, pokud totiž přdržím joy dolu, začne fon pípat...
Zkoušel jsem upravu i bez formato eprom, a když jsem ji neudělal, zdal se mi fon rychlejší než s formatem....  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 3:29 pm Post subject: |
|
|
to je normální, že to trochu nestíhá. Podle toho, co máš za mobil... Ten patch mám na C75ce a když jsem přehrál fw, nemohl jsem pochopit, jak jsem ten phone mohl bez toho patche vůbec ovládat Skrolování ve všech nabídkách je cca 3x rychlejší a samotná odezva klávesnice je okamžitá. Jinak jsem ten patch zkusil na kámošovu A50ku, protože mi připadala děsně zabržděná; ale tam to pomohlo tak napůl - smsky se píšou líp (kratší odezva), ale třeba při procházení skrolovacích menu ta rychlost byla občas trochu nekonstantní, protože to A50 zjevně nějak nestíhala a navíc při procházení všech menu se "kurzor" (či jak nazvat ten označovací rámeček) po určité chvíli zastavil a musel jsem znovu hnout joystickem (teda tlačítkem, na A50 8) ). Takže celkově s tímhle patchem spokojenost... pokud se tobě nelíbí, odinstaluj si ho. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|