View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:54 pm Post subject: zvýraznění přesměrovaného volání |
|
|
Hojte všichni. Měl bych dotaz, mám M65ku a v ní green kartu se dvěma oskary (Odepiš a Oskarta SE) někdy sem míval nastavené mezi těmito kartami přesměrování případně sem ještě oskartu přesměrovával na jednoho eurotela co mám.
To přesměrování sem používal jen jako informativní, protože sem nosil jen jeden mobil. Někdy se mi ale stalo, že když mi volal někdo na oskartu, která byla přesměrována na eurotel co byl zrovna v telefonu, tak sem to zvedl, protože informace že se jedná o přesměrovaný hovor je jen v podobě malinkaté šipečky před jménem a když je to dlouhé jméno tak se to snadno přehlédne a za to taky zaplatíte.
Neexistuje náhodou nějaký patch na zvýraznění příchozího přesměrovaného hovoru? Např. nějaký obrázek nebo varovný text, který by vyskočil při volání. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 8:03 am Post subject: |
|
|
O takovém patchi nevim.Tohle sem řešil tak že sem si na kartě spustil schránku a do ní nahrál odkaz ať dotyční volají na číslo které sem tam uváděl.
Přesměrování už mě párkrát vypeklo a stálo to dost peněz Proto raději schránku se vzkazem nastavenou tak že se do ní nedá nahrát vzkaz. _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
ziki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 6:33 pm Post subject: |
|
|
Hlasovou schránku bych raději nespouštěl, protože se to dost lidem nelíbí a já osobně taky nemám rád hlasovku u lidí co volám. Navíc ty karty používám asi stejně často, takže ani nevím u které bych si tu hlasovku aktivoval. Asi mi zbývá už jen častěji přepínat karty... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|