View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
drtiKOM začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 25, 2006 10:52 am Post subject: Nefunkcni odesilani SMS |
|
|
Ahoj. O Silvestra jsem zjistil, ze mi sice dojde dorucenka o odeslani smsky, ale samotna sms nedojde. Problem bude v me S65, na jinem telefonu bylo vse OK. Nesetkal jste se nekdo s podobnym problemem? Pokontroloval jsem nastaveni centra sluzeb pro odesilani sms - melo by byt v poradku. Nic jineho uz me nenapada?Poradite nekdo? _________________ Zavřete oči ......... odcházím. |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Wed Jan 25, 2006 4:11 pm Post subject: Re: Nefunkcni odesilani SMS |
|
|
drtiKOM wrote: | Ahoj. O Silvestra jsem zjistil, ze mi sice dojde dorucenka o odeslani smsky, ale samotna sms nedojde. Problem bude v me S65, na jinem telefonu bylo vse OK. Nesetkal jste se nekdo s podobnym problemem? Pokontroloval jsem nastaveni centra sluzeb pro odesilani sms - melo by byt v poradku. Nic jineho uz me nenapada?Poradite nekdo? | doporučuji konzultaci s operátorem ale bude to v nastavení SMS (profily ) _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 26, 2006 7:18 am Post subject: |
|
|
Mno ani by som sa necudoval ze to na silvestra neslo, lebo vsetky siete boli vtedy pretazene... Skus ist na stranku operatora (napr. www.t-mobile.sk) a najdi si tam konfigurator ktory ti posle na mobil konfiguracnu SMS. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|