clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M75 - HF plugged -> prichozi hovor vypina phone!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M75 - HF plugged -> prichozi hovor vypina phone!

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 10:43 am    Post subject: M75 - HF plugged -> prichozi hovor vypina phone! Reply with quote

Puvodne jsem mel FW12, ta byla OK.
Potom jsem presel na FW16, ale u MP3 playlistu mi nehrala prvni pisnicka.
FW13 - asi 15 patchu jak grafickejch, tak system, jenomze vzdy kdyz jsem poslouchal MP3 a nekdo mi chtel zavolat, jen to piplo a vypnul se mobil. Myslel jsem ze to bude nekterym z patchu, tak jsem je zacal jeden po druhym odstranovat, ale v polovine me to prestalo bavit tak jsem tam nahral novej FW13 - kdyz jsem po zapnuti mobilu zkusil zapojit HF a prozvonit se - ZASE SE VYPNUL!!! Ani nemusim mit zapnute MP3, staci mit zapojene HF...chtel jsem zkusit zpet FW12(origos), ale podflashovani mi nejde, asi bych musel mit WinSwup, ze?
Jdu zkusit FW16, tak uvidime jestli nebude problem nekde jinde...
Kazdopadne dekuji za jakekoliv pripominky!

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:11 am    Post subject: Reply with quote

..tak FW16 to dela taky!!!Sad
Proboha lidicky, poradi mi nekdo co s tim? Kde muze byt problem?

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:38 am    Post subject: Reply with quote

Začal bych konektorem telefonu /oxidace???/ a potom připadě rozdělat telefona zkotrolovat patici konektoru a okolí zda se tam nedostalo "něco" co způsobuje zkrat.
Nebo zkusit HF na jiním telefonu, zda není problém zde.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:50 am    Post subject: Reply with quote

Mně zrovna taky nic extra konektor HHS-700 v telefonu nedrží. Respektive drží, ale kontakt nic moc, takže se mi dost často odpojuje (aktivuje a deaktivuje) a jednou mi to (alespoň se domnívám, že to bylo tím) i zaseklo telefon... Sad
MimanN: záruku už nemáš?

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:52 am    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
Začal bych konektorem telefonu /oxidace???/ a potom připadě rozdělat telefona zkotrolovat patici konektoru a okolí zda se tam nedostalo "něco" co způsobuje zkrat.
Nebo zkusit HF na jiním telefonu, zda není problém zde.

V telefonu bych si tipl ze to nebude, kabel nedela zadny problemy - prenos dat i FW v pohode, navic poctive nosim krytky!Smile Ale zkusim konektor HF, nicmene si myslim ze oxidace taky nehrozi - telefon mam mesic a pul!Smile

Sykra, vubec nevim jak se do toho HF dostat!Sad

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Data jdou úplně jinou cestou, takže že jde datový kabel ještě o ničem nevypovídá. A nemusí jít o nijak velkou oxidaci, stačí kapička a je to.

WinMobile
Back to top
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:59 am    Post subject: Reply with quote

MCB wrote:
Mně zrovna taky nic extra konektor HHS-700 v telefonu nedrží. Respektive drží, ale kontakt nic moc, takže se mi dost často odpojuje (aktivuje a deaktivuje) a jednou mi to (alespoň se domnívám, že to bylo tím) i zaseklo telefon... Sad
MimanN: záruku už nemáš?

Tak to s tou konektivitou znam, obcas se mi to stane, ale spise skoro vubec..no a jak jsem psal, phone mam mesic a pul -> zaruka temer jeste plna!
Mam ale strach, jestli to nahodou neni tim mym patchovanim! Confused Na druhou stranu to dela i pri cistym FW, tak fakt nevim..

EDIT: Opet FW13, zkousel jsem ruzny profily - nema vliv. Kdyz zapojim HF, hovor vyvolat jde, ale prichozi vypne phone takrka okamzite - ani to nezacne vyzvanet, jen se tam ukaze ten zvonecek, cislo a CVAK..myslite ze to bude vazne tim HF? Bylo by mozny hovor uskutecnit, ale pri prichozim by to udelalo chybu? To je nejaky divny, ne?Wink

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 12:22 pm    Post subject: Reply with quote

I možnost že to dělá pouze jednosměrně je, tím spíše bych to viděl na HW závadu ať už v telefonu nebo HF, každý směr má svou cestu.

WinMobile
Back to top
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

Ja podobny problem - HHS-700 mi robil problemy pri telefonovani, ked som mal telefon polozeny na stole, vsetko fungovalo OK, ked som s nim hybal tak sa mi samovolne ukoncovali hovori alebo hlasilo "podrzany hovor". Casto reagoval na puhy dotyk na konektor ale nepravidelne - niekedy s nim mozem lomcovat a nic a druhykrat sa dotkne prstom a vypne hovor. Jednouche HF od Koracellu nerobilo nic podobne. Porovnal som konektrory a rozdiely su dva na spodnej strane - jednak Koracel tam ma tri vystupky a HHS700 len dva, a tie vystupky u HHS700 su trochu mensie. Tak som ich pomocou ihly trochu zvyraznil a cuduj sa svete - prestalo to. Zatial. Uvidim co bude neskor.
MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 11:08 pm    Post subject: Reply with quote

To je aspon prispevek! S tim uz se da neco delat!Wink
Asi pred hodinou jsem dosel domu, moje cesta z prace trva asi tak 12minut. Reknu vam, mrzne tam jak sv*ňa!Smile
Jako obvykle jsem mel nasazeny hf a poslouchal MP3. Kdyz jsem dosel domu, docela jsem se zhrozil a dostalo se mi osviceni zaroven! Mam to i vyfoceny, ale nepamatuju si server kde se daji fotky skladovat..no, k veci - mel jsem bundu az ke krku a dratky z ni vylezaly mirne obloukovym zpusobem, no a jak vam tam tak mrzne tak se na tech dratcich usadila vrstva ledu -> muj dech!!! Shocked A osviceni?Smile Mikrofon od hf mam nekde tak akorat na kraji bundy, castecne trci ven(abych mohl mluvit pri hovoru..kterej stejne neprijmu Smile ), takze si myslim, ze jsem nalezl onu vlhkost! Zitra se mrknu do toho "orisku" ve kterym je mikrofon, doufam ze najdu pricinu mych problemu!!!

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 25, 2006 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

..v orisku HF jsem nenalezl nic, respektive si nejsem zcela jist co by tam melo byt, ale zadne vyrazne anomalie jsem nenasel. Pred chvili si brachuv kamarad donesl svou C65, tak jsem zkusil zapojit HF, prozvonil jej a..nic!! V pohode mu to vyzvanelo!Sad Zkusil jsem tedy HF u me - mobil se vypl! Crying or Very sad
Jeste jsem uskutecnil jeden pokus - zacal jsem vytacet svoje cislo, a chvili se prozvanel. Pote jsem zastrcil HF do mobilu pricemz stale probihalo prozvaneni, no a stalo se to, ze se aktivoval prislusnej profil(Headset) a vyzvanelo to dal!

EDIT: Ted jsem si zapojil HF, a vydim ze mam zapnuty automaticky prijem(samo to zvedne kdyz se vola), tak jsem se to jal vypnout, a kdyz jsem to chtel zmenit, vypnul se!! Zapnul jsem ho, uz bez HF, nechal nabehnout, a kdyz jsem chtel vypnout ten automatickej prijem - ZASE SE VYPNUL! A to i bez HF!!! Chyba je v mobilu...nééé!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

MimanN
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 26, 2006 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Damy a panove, to by jste neverili...
Zuby nehty jsem se branil servisu, tak jsem zkusil prehrat FW na 05 pres WinSwup, ale mobil se tomu branil i pres zaskrtnuti kontrol(pre/post-check), tak jsem zkusil 12WS, coz vsak taky nepomohlo, tak jsem zkusil bootcore ... myslel jsem ze nemam svou zalohu, nemohl jsem ji najit, tak jsem z netu stahl nejakej FF FW05, ale nechtel nabehnout mobil(jen to kratce piplo). Pak jsem si vsiml ze nemam souhlas se zapisem do bootcore, takze znovu ten samej FF - stejnej problem. Zkusil jsem modlej FF FW13 co jsem mel, ale ten delal to samy!
Uz jsem byl zoufalej, nemel jsem zalohu a mobil nenabihal, v servise to bude hooodne drahy ... mrkl jsem znova do adresare V-Klay, prolizam vsechny slozka a hle - Backup!!! V tehle slozce jsem mel prvotni zalohu pred pocatkem meho patchovani!!!
Posledni pokus a.. mobil nabíhá! Je to nepopsatelný pocit! Vjíždím do Nastavení/Příslušenství/Headset, zkouším měnit Automatický příjem a ANO!!! Vše funguje jak má!!! Zapojuji tedy HF do mé znovuzrozené M75 a zkouším prozvonění .. ANO ANO ANO!!

Má rada zní zálohovat co to dá! Jsem nesmírně rád že to nebyla HW chyba!!! Díky všem za pomoc, miluju vás!!!

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum