View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
NoxAngelus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 2:03 pm Post subject: nezapne sa a nenabija |
|
|
zdravim...
dufam ze tu nic taketo nieje(nic podobne sa mi nepodarilo najst) a ak by nahodou ano tak ma prosim hned neukamenujte,som tu novy
natiahol som do SXka fw15 spolu s niektorymi patchmi a nasledne na to svoju sexyone nemozem zapnut zobrazi sa mi akurat uvodna animacia(oko),potom to nejako divne skreklavo pipne a vypne sa chcel som skusit nahrat cisty fw15,ale dospel som akurat k hlaske "voltage low-recharge baterry",cize som automaticky napojil mobil na nabijacku ale akurat sa zopakuje vyssie uvedena pasaz a nezobrazi sa ziadny indikator nabijania.patche a fw mam stiahnute prakticky odtialto,takze neviem
apropo,mobil sa da bvez problemov prepnut do swup modu a nepomohol mu ani "trojhmat"... _________________ There where the will is, is also a way...
Česť práci a Sovietskemu zväzu  |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 2:15 pm Post subject: |
|
|
Pravdepodobne nejaky zly patch, alebo si zabudol nahrat nejaky subor na mmc. Tu pomoze len u niekoho nabit baterku (vid samostatna tema..) a prehrat FW ak sa to bude opakovat, uz to moze byt len HW chyba. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 2:15 pm Post subject: Re: nezapne sa a nenabija |
|
|
NoxAngelus wrote: | zdravim...
dufam ze tu nic taketo nieje(nic podobne sa mi nepodarilo najst) a ak by nahodou ano tak ma prosim hned neukamenujte,som tu novy
natiahol som do SXka fw15 spolu s niektorymi patchmi a nasledne na to svoju sexyone nemozem zapnut zobrazi sa mi akurat uvodna animacia(oko),potom to nejako divne skreklavo pipne a vypne sa chcel som skusit nahrat cisty fw15,ale dospel som akurat k hlaske "voltage low-recharge baterry",cize som automaticky napojil mobil na nabijacku ale akurat sa zopakuje vyssie uvedena pasaz a nezobrazi sa ziadny indikator nabijania.patche a fw mam stiahnute prakticky odtialto,takze neviem
apropo,mobil sa da bvez problemov prepnut do swup modu a nepomohol mu ani "trojhmat"... |
mas opatchovany FV ,ale nemas nahrane soubory na zpravnych mistech ...nevim jaky tuning fv jsi tam nahraval tudiz ti nemohu rict jake soubory a kam mas nahrat ...nabijeni nezacne ze stejneho duvodu ..takze bud zjistis co je to za FV a pak si zjistis co ten Fv presmerovava za soubory a kam a nebo si nekde sezenes baterku do SX1 nabitou a prehrajes FV cistym netuningovanym...tod veskera moje rada..vic se ani poradit neda.jeste by se to dalo zachranit tak ,ze pokud se to bude presmerovavat na MMC kartu a pokud mas ctecku tak tam ty soubory nahrajes a rozjede se to ,ale pokud se to presmerovava na C tak na to se s vypnitym telefonem nedostanes.A pokud nemas ctecku MMC karet tak pomoci kabelu se na ni taky nedostanes:) takze jinymi slovy .Nemas ctecku sezen baterku a prehraj FV.
pokud FV presmerovava na disk C..tak sezen baterku a prehraj FV..poku mas ctecku a fv presmerovava soubory na E-cili MMC tak zjisti jake a nahrej je na spravna mista.a rozjede se ti telefon:) bye _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 2:16 pm Post subject: |
|
|
2 Cuir: Bol som rychlejsiiiii
A tu je link na ludi co su ochotny ti nabit baterku.
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17089 _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
NoxAngelus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 2:46 pm Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Pravdepodobne nejaky zly patch, alebo si zabudol nahrat nejaky subor na mmc. Tu pomoze len u niekoho nabit baterku (vid samostatna tema..) a prehrat FW ak sa to bude opakovat, uz to moze byt len HW chyba. |
no,napadlo ma ze najpravdepodobnejsie to asi fakt bude s tym zlym patchom,kedze som sa snazil na nic nezabudnut a vsetko poctivo kopirovat na E,kedze som tam vsetko nechal presmerovat...tak,uz len zohnat Jopa 8) podla fora by sa mal zdrziavat aj v Kosiciach,a kedze som z michaloviec...uvidime ako to dopadne
p.s.:verili by ste tomu ze mi teraz pripada ako "mensie peklo" prejst naspat na slusne vybaveny 3G model LG?pripada mi to tak troxu ako hracka a nie ako mobil oproti sexyone,a to ju mam este len cca.3 tyzdne...dufam ze sa mi ju podari rozbehat cim skor  _________________ There where the will is, is also a way...
|
Back to top |
|
 |
NoxAngelus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 4:29 pm Post subject: |
|
|
dakujem vam za rady a pomoc,uz to mam vyriesene.nejako zazracne sa mi nabil mobil hoci to ani neindikoval (chavlabohu ) a potom mi uz pekne chytilo fw a uz to islo aspon mu nemusin=m kopat hrob a hlavne uz nemusim mat v ruke ten ... LG  _________________ There where the will is, is also a way...
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|