View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 9:31 pm Post subject: S75 - zamrzne a.....update SW |
|
|
Mam S75 a stala sa mi takato vec"
Napisal som 1sms, uloyil som to a ked som to chcel presunut do archivu, tak sa mi vypol tel. Potom som zapol a ked uz sa mal inicializovat siet, tak sa mi to vypne.Skusal som aj SW update, ale ked program sa dostane do faze, ked ma vypnut tel, tak skratka zamrzne a po istom case dostanem tuto hlasku z WinsWap SW:"Error on waiting for Ack EOT".
Ked to skusam s original SW updatom od siemensu, tak dostanem tuto hlasku:"Mobil najdeny COM8 Teraz uz nic nesmiete zmenit!" a blika mi "Calajte prosim". A nakonci dostanem takuto hlasku:"Telefon sa
neda spojit.Skontrolujte spojenie".
Tot vsjo.
PLEASE HELP ME!!!... _________________ RisNo |
|
Back to top |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 30, 2006 11:51 pm Post subject: Re: S75 - zamrzne a.....update SW |
|
|
risno wrote: | Mam S75 a stala sa mi takato vec"
Napisal som 1sms, uloyil som to a ked som to chcel presunut do archivu, tak sa mi vypol tel. Potom som zapol a ked uz sa mal inicializovat siet, tak sa mi to vypne.Skusal som aj SW update, ale ked program sa dostane do faze, ked ma vypnut tel, tak skratka zamrzne a po istom case dostanem tuto hlasku z WinsWap SW:"Error on waiting for Ack EOT".
Ked to skusam s original SW updatom od siemensu, tak dostanem tuto hlasku:"Mobil najdeny COM8 Teraz uz nic nesmiete zmenit!" a blika mi "Calajte prosim". A nakonci dostanem takuto hlasku:"Telefon sa
neda spojit.Skontrolujte spojenie".
Tot vsjo.
PLEASE HELP ME!!!... | ...zkus WS s vypnutym telefonem a ve WS vpravo nahore zaškrtni "SKIP" a po startu zmackni kratce červené tlačítko ... |
|
Back to top |
|
 |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 6:53 am Post subject: S75 - zamrzne a.....update SW |
|
|
Caf Lidi..
Vyskusal som to tak, ze som SKIPol Pre-check a fakcilo to.... Ale nejak to stale blbne. Ked sa mi hlasi kalendar a dam to odlozit na par min., tak sa mi tel vypne. Potom pri zapinani ma asi tak 10-15sekundove okno a potom sa rozbehne.
je to na ................ _________________ RisNo |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|