View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
EDA.stod kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 10:20 pm Post subject: nefunguje mi softwer na CX65 |
|
|
Cau mam mensi problem.A ten je ze nainstaluji softwer k CX65 a nejde a ukazujeto SK65.Ale telefon se nespoji se softwerem.A to jsem tu stahoval dve ruzne varianty.Tak prosim,aby by mi nekdo poradil s problemem a nebo at prosim poradi jaky primo typ softweru na CX65 si mam stahnou,aby fungoval.Dekuji predem.(Ale SX1 to najde.Soused ji ma tak jsme zkusili na instalovat jeho softwer a jemu to fungovalo i sestejnym kabelam jako mam ja.) |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Fri Feb 10, 2006 10:31 pm Post subject: |
|
|
ke kabelu dostaneš CD a tím kabel nainstaluješ! potom si soft můžeš zvolit sám doporučuji MPM / SiMoCo  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 10:33 pm Post subject: |
|
|
Dobré by bylo říct jaký SW jsi skoušel a jaký máš kabel? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
koca2 pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 10, 2006 10:38 pm Post subject: |
|
|
No nepises jakej soft mas takze je to tezky. Ale jaj mam VNavigatora a je bezproblemovej. Takze doporucuju. LInk here: http://www.siemensmania.cz/downloads/dn_45ae8/software/Sx65.zip
zkus a uvidis  _________________ Sony CMD - j5 -> ME45 -> M65 FW 50 - Purple and white prostredi (by me), 12 ikon v menu (by Bonfire), micro reader, EN slovnik, hafo her, Jimm, Matikar, Oskarek, Photo editor, Opera Mini |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|