Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rumburak1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 29, 2006 10:34 pm Předmět: Mini Excel - jak ho koupit? |
|
|
Líbí se mi program MiniExcel od Simprit, který chci do svého SK65 9trial verze chodí skvěle, ale ukládá než 1 sheet)
http://www.simprit.com/miniexcel/index.html
Poslal jsem objednávku na Simprit, ale oni chtějí platit buď kreditkou (kreditku do internetu zásadně nezadávám) nebo přímou platbou v Singapurských dolarech a tam stojí převod na jejich účet 40 SGD (asi 30 USD), což je 3x tolik než je cena programu - to nejsem blázen, abych platil tolik na bankovních poplatcích. Nekupoval jste už někdy někdo plnou verzi tohoto užitečného prográmku? Nemáte nějaký tip, jak tu platbu provést za rozumou cenu? Děkuji za vaše zkušenosti. Těch samotných 10 dolarů za program je pakatel, ale jak je dostat do Singapuru? Ještě mi odepsali, že je možná platba přes jakési Handango, ale moc nevím, jak se to dělá. Zkušenost mám než s 5element - to bylo v pohodě i bez kreditky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|