clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 a nahravanie videa

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 a nahravanie videa

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mgp_cicos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 4:27 pm    Post subject: M65 a nahravanie videa Reply with quote

Mam M65 a som s nim dost spokojny. Jedine co mi vazne lezie na nervy je nahravanie videa. Ma to nahravat 30 sekund ale nikdy to nedojde po 30 a navyse skonci to napriklad na 26 sekund ale ked si to prehram tak zistim ze ma v skutocnosti 11 sekund. A to uz ani nehovorim o tom ze je to nejak tak blbo nahrate ze nie je mozne aby som to normalne v PC skonvertoval na Avi... Skratka hrooooza... Sad Neda sa to nejak vyriesit, lebo dost casto potrebujem nieco nahrat a trha mi to zili
Back to top
View user's profile Send private message
pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 4:39 pm    Post subject: Re: M65 a nahravanie videa Reply with quote

mgp_cicos wrote:
Mam M65 a som s nim dost spokojny. Jedine co mi vazne lezie na nervy je nahravanie videa. Ma to nahravat 30 sekund ale nikdy to nedojde po 30 a navyse skonci to napriklad na 26 sekund ale ked si to prehram tak zistim ze ma v skutocnosti 11 sekund. A to uz ani nehovorim o tom ze je to nejak tak blbo nahrate ze nie je mozne aby som to normalne v PC skonvertoval na Avi... Skratka hrooooza... Sad Neda sa to nejak vyriesit, lebo dost casto potrebujem nieco nahrat a trha mi to zili

tohle mi dělává, když mám málo volné paměti....
nejlepší je mít volný tak 1MB
jestli nic, tak potom skus ještě defragmentovat paměť Rolling Eyes

edit// pokud to nepřestane ani po tomto, tak skus nahrát vyšší FW

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mgp_cicos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

robi to stale... mam 1,9 mb volnej pamate, defragmentovane pred chvilkou... takze nic z toho... Sad ale vazne mi to dost robi nervy
Back to top
koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 8:36 pm    Post subject: Reply with quote

mgp_cicos wrote:
robi to stale... mam 1,9 mb volnej pamate, defragmentovane pred chvilkou... takze nic z toho... Sad ale vazne mi to dost robi nervy

Divej s tim asi moc nenadelas...nekdy to dela nekdy ne...zkus vypnout telefon a treba natocis 30s a pak zas 11....je to asi o tom jak ma ten foun naladu.... Brick wall

ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 8:40 pm    Post subject: Reply with quote

koca2 wrote:
mgp_cicos wrote:

Divej s tim asi moc nenadelas...nekdy to dela nekdy ne...zkus vypnout telefon a treba natocis 30s a pak zas 11....je to asi o tom jak ma ten foun naladu.... Brick wall

Ja som vedel ze siemensi su celkkom vyspele phony, ale ze by mali aj vlastnu inteligenciu->naladu ?

mgp_cicos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

to ze nevie ten mobil normalne nahrat video by som nenazval inteligencia ale blbost na entu
Back to top
koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

ajko wrote:
Ja som vedel ze siemensi su celkkom vyspele phony, ale ze by mali aj vlastnu inteligenciu->naladu ?

JJ...uz to tak vypada! Whistle

Jack2
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Já mám stejný problém. Myslím si že to dělá, až od verze firmwaru 50. Před tím než jsem tam nahrál 50 tak mě to nezlobilo a nahrával jsem dokonce 1 minutovy videa. Teď když můžu nahrát 30 sec tak někdy se to např. sekne na 20 a přehraju z toho jenom 15 sec. Nejvíc mě na tom zaráží když toto video pošlu kámošovi na Sonyerisson tak přehraje těch 20 sec na kterejch se mi to seklo. Question To fakt nechápu. Not talking
ajko
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

mne to obcas spravilo na CX65 ale zistil som ked som vymazal pamet(aspon 2MB) tak to slo lepsie Think
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 9:15 pm    Post subject: Reply with quote

mgp_cicos wrote:
to ze nevie ten mobil normalne nahrat video by som nenazval inteligencia ale blbost na entu

Nemáš třeba v nastavení videa /Doba nahrávání:MMS kompatib.? Pokud bys potom měl v nastavení MMS malé hodnoty, mohlo by to zlobit. U nižších FW to tak fungovalo, dala se tak i prodloužit doba nahrávání, ale nebylo to spolehlivé.

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mgp_cicos
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 15, 2006 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

MMS kompatibil. nemam... mam limit vypnuty... a 2 mega na 30 sekundove video??? to co ho rovno dekoduje do DivX alebo co?
Back to top
V1P
začátečník
začátečník

62.50 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 8:30 am    Post subject: Reply with quote

pnov wrote:
Nemáš třeba v nastavení videa /Doba nahrávání:MMS kompatib.? Pokud bys potom měl v nastavení MMS malé hodnoty, mohlo by to zlobit. U nižších FW to tak fungovalo, dala se tak i prodloužit doba nahrávání, ale nebylo to spolehlivé.

No mne to prestalo robit az ked som si dal patch na nahravanie videa na mmc, v nastaveniach mam mmc compatib. a ide all ok. Mam S65 fw50
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

V1P wrote:
pnov wrote:

No mne to prestalo robit az ked som si dal patch na nahravanie videa na mmc, v nastaveniach mam mmc compatib. a ide all ok. Mam S65 fw50

Tohle nám bohužel u M65 nepomůže Sad

Uživatel Zdravého selského rozumu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum