View previous topic :: View next topic |
Jste zaujatí vůči freehostingům? |
Ano, co je zadarmo nemůže být dokonalé.. |
|
38% |
[ 10 ] |
Ne, freehosting je mnohdy lepší jak placený. |
|
61% |
[ 16 ] |
|
Total Votes : 26 |
|
Author |
Message |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 8:50 pm Post subject: FREEHOSTINGY - Nekonečné téma; spolehlivost, nové linky... |
|
|
Takže...
Rozhodl jsem se založit tento thread, který tu sice už kdysi byl, ale ten už tu není, abych se dozvěděl od vás nějaké nové hostingy a Vaše zkušenosti s nimi. Věřím, že i vy, andílci, máte rádi hostingy s rozumným místem, obrovským trafficem a apatickými adminy kteří nerozeznají mp3 od txt dokumentu.
Abych řekl něco k tomuto threadu, tak napíši pár "pravidel" které bych byl rád kdybyste dodrželi.
1. Nepište linky na hromadné seznamy freehostingů: je to k ničemu. Jen pak tady nebude o čem psát..
2. Striktně dodržujte pravidlo 1.
3. Do postu napište 3-4 linky, nemusíte jich tam mít 100. Spíš o nich něco napište, co o nich víte atd.
Tak, teď dám vám pár linků; jsou to vesměs nové, neokoukané hostingy.
http://1l.com/ Perfektní hosting. 100MB, 2GB traffic, 20 (!!!) subdomén. Myslím, že to bude velmi oblíbený hosting. Nemusíte zobrazovat reklamu.
http://po.gs/ 150MB, 2GB traffic, množnost mít subdoménu forum.vy.po.gs. Celkově je to takový slabší hosting, hlavně registrace je jako nějaký dotazník veřejného mínění. Reklama není povinná.
http://wagoo.com/ Něco pro warezáky. 199MB, 10GB traffic, možnost automatické instalace fóra. Reklama je povinná; banner nahoře. Není to špatné, ale dost mi to připomíná e2uhosting.com. Zatím jsem našel problém jen v tom, že když jsem uploadoval na ftp jeden prog., tak po dokončení se tam neobjevil. Možná chyba, ale je to divné...
Přidám sem další, ale jak jsem řekl: není umění napsat jich co nejvíc, ale něco o nich říct; poreferovat o nich. Snad se Vám budou páčit.
S pozdravem Onecar.
EDIT:// Pokud máte svou vlastní stránku na nějakém hostingu, nebojte se nám ji ukázat. Aspoň můžete hned říct jak jste tam spokokojení
Last edited by Onecar on Sun Nov 13, 2005 11:10 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
Free hostingy jsou k ničemu!!! Moje osobní zkušenost.Již nikdy více freehosting,jedině placenej.A když si umíš vybrat je to i levné a super  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:14 am Post subject: |
|
|
Tak který placený? Nerad bych se spálil  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:16 am Post subject: |
|
|
www.profitux.cz - nejlepší hosting co se týče poměru - cena - výkon  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:18 am Post subject: |
|
|
Ááá... Oni tam maj i freehosting Dik |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:25 am Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Ááá... Oni tam maj i freehosting Dik |
Nemáš zač Mužeš zkusit i jiný,ale ..... moje zkušenosti asi znáš a víš jak sem pochodil na českejch freehostinzích.  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Vím jak si pochodil Sám jsem ti nějaké linky dával jestli si pamatuješ. Ale dnes se doba změnila. Minimálně ten 1l.com vypadá dost slušně; taky jde o to, na co ten hosting potřebuješ... Mi jde spíš o traffic než místo.
To tohle téma nikoho jiného nezajímá? Neznáte ani jeden hosting?  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Ááá... Oni tam maj i freehosting Dik |
no ten free ani nezkoušej protože ti ho stejně nepovolej  |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
musíš dát nějaký kvalitní stránky, i když sem to co chtěj nepochopil |
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
Profitux wrote: | Uživatel freehostingové varianty musí udržovat web, pokud možno, co nejvíce validní a musí používat pouze vlastní kód. Vysloveně je zakázáno používaní již hotových "megalomanských" řešení pro web. Např. phpBB, phpNUKE, MAMBO a jiné. Toto se nevztahuje na různé ankety, knihy hostů a podobné drobné aplikace. |
Oni mi nepovolí Mambo ani phpBB2?  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Profitux wrote: | Uživatel freehostingové varianty musí udržovat web, pokud možno, co nejvíce validní a musí používat pouze vlastní kód. Vysloveně je zakázáno používaní již hotových "megalomanských" řešení pro web. Např. phpBB, phpNUKE, MAMBO a jiné. Toto se nevztahuje na různé ankety, knihy hostů a podobné drobné aplikace. |
Oni mi nepovolí Mambo ani phpBB2?  |
to je jedno oni ti tam stejně nepovolí ani hostování tak to neřeš |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:38 am Post subject: |
|
|
mail od Profitux wrote: |
Dobry den,
Vase zadost o zalozeni freehostingoveho uctu: at05.profitux.cz s ukazkou tvorby: www.signaturess.net
- byla zamitnuta.
S pozdravem
Team ProFiTux.cz
|
|
|
Back to top |
|
 |
Onecar veterán

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:40 am Post subject: |
|
|
Máš hezkou stránku. Obdivuju tě, že jsi to dokázal naisntalovat. Já skončil na úvodní stránce instalace; nějak mi nechtěl vzít ty upravená práva na soubory  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 10:42 am Post subject: |
|
|
Onecar wrote: | Máš hezkou stránku. Obdivuju tě, že jsi to dokázal naisntalovat. Já skončil na úvodní stránce instalace; nějak mi nechtěl vzít ty upravená práva na soubory  |
no ono je mambo problémový a proto sem přešel zpátky na CSNuke |
|
Back to top |
|
 |
|