View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomas.pikalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 5:58 pm Post subject: Nejde zapnout M65 |
|
|
Kámoš má takovej problém:
Vůbec mu nejde zapnout M65. Když zmáčkne červený tlačítko, nic se nestane, dokonce ani nepípne. Baterka je dobrá (zkoušeno v jiné M65).
Dal by to do servisu, jenže jsem mu trošku upravoval FW, patchoval bootcore, no prostě by to asi na záruku nevzali. Nejdřív to zkusím sám.
Nevíte někdo čím to může být? |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 6:02 pm Post subject: |
|
|
Tak tohle se mi stalo celkem 3x, opravdu, nekecám. Samozřejmě jsem měl telefon patchovaný atd... Dokonce jsem ho už i otevíral a úplně jsem ztrhal šroubky.
Reklamoval jsem a celkem 3x a pokaždé mi byla uznána záruka! (To naprosto nechápu - jak to). Pokaždé mi vymenili desku a na to, že je telefon patchovaný přece nemohli přijít, když nešel zapnou, že jo
Takže svýmu kámošovi vzkaž, ať zkusí reklamovat, ať dá telefon do co nejhezčího stavu a vezme s sebou třeba i krabičku jestli jí má. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
tomas.pikalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
Stav toho mobilu - urvanej kolík, co drží ten plech; bordel fšude; krabice? jak ho znám, tak ji vyhodil ; několik kusů urvanýho plastu; ztracený gumky... ...moc pěkný
Doufám, že má aspoň záručák...  |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 5:45 am Post subject: |
|
|
Na odstranění patchů nemusíš mít telefon zapnutý
A krabice při reklamaci není třeba, to je jen taková pověra, která dodnes přetrvává. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
Fuckaroo pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 8:48 am Post subject: záruka |
|
|
RDT wrote: | Tak tohle se mi stalo celkem 3x, opravdu, nekecám. Samozřejmě jsem měl telefon patchovaný atd... Dokonce jsem ho už i otevíral a úplně jsem ztrhal šroubky.
Reklamoval jsem a celkem 3x a pokaždé mi byla uznána záruka! (To naprosto nechápu - jak to). Pokaždé mi vymenili desku a na to, že je telefon patchovaný přece nemohli přijít, když nešel zapnou, že jo
Takže svýmu kámošovi vzkaž, ať zkusí reklamovat, ať dá telefon do co nejhezčího stavu a vezme s sebou třeba i krabičku jestli jí má. |
no asi jsi narazil na ,,hodného servisáka" jelikož na to že jsi telefon patchoval přijdou - protože tohle se mi stalo taky měl jsem na svou M65 záruku a nemohl jsem foun zapnout - záruku mi neuznaly (taky jsem s telefonem experimentoval) -  _________________ Siemens M65 + FW50 + DCA-540 + 12 ikonkové menu + patche |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:32 pm Post subject: |
|
|
tomas.pikalek wrote: | Stav toho mobilu - urvanej kolík, co drží ten plech; bordel fšude; krabice? jak ho znám, tak ji vyhodil ; několik kusů urvanýho plastu; ztracený gumky... ...moc pěkný
Doufám, že má aspoň záručák...  |
No to já jsem na tom byl podobně. Právě proto se hodí ta krabice. Telefon v ní byl přece při koupi bez namontovaného želez. krytu, kolíku, špuntu... Můžeš ho rozebrat a do kraice dát takhle, nebude viděť ulomenej kolík, šíleně odřenej kryt a když ten telefon vyčistíš, tak to v tý krabici vypadá skoro jako nový. V opravně si vezmou ten telefon takhle, takže ani technici neuvidí tu hrůzu. _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 4:33 pm Post subject: Re: Nejde zapnout M65 |
|
|
tomas.pikalek wrote: | Kámoš má takovej problém:
Vůbec mu nejde zapnout M65. Když zmáčkne červený tlačítko, nic se nestane, dokonce ani nepípne. Baterka je dobrá (zkoušeno v jiné M65).
Dal by to do servisu, jenže jsem mu trošku upravoval FW, patchoval bootcore, no prostě by to asi na záruku nevzali. Nejdřív to zkusím sám.
Nevíte někdo čím to může být? |
Napísal si čo si robil, ale konkrétne po čom už neide zapnúť si akosi zabudol. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|