View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
p.a.s.a kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:12 pm Post subject: M75 - velké zklamani |
|
|
po přečtení pár recenzí sem si pořídil M75.
těšil sem se na odolnější telefon pro pohyb venku......... no to mě přešlo hned jak sem ho viděl.
pod baterku fičí - těsnění žádný, i repráku dira jak do kanálu ogumování takové podivné-sem zvědavej jak dlouho vydrží než se odře a oloupe. do toho musí natýct voda jen když jí zahlídne
Další zklamání po puštění.....to chvíli se zasek a spravilo to pouze vyndání baterky, hodim pár her další zásek a koukám že baterka je z 1/3 vybitá..vydrží tak 1 den max 2....s tíhle jít do přírody tak abych tahal autobaterku na zádech.......v zime se na tý maly klavesnici ani neda psat a to mam mali prstiky...
telefon pěknej, ale maximálně do poličky a ukazovat ho kamaradum co všechno umí a chlubit se s ním jinak v praxi k ničemu.
k čemu je hezkej displey když mi dojde baterie a zavolám jedine z okna??  |
|
Back to top |
|
 |
NightKing začátečník

67.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
Kolik nabijecich cyklu jsi provadel u te baterky? Chvilku trva nez se Li-Ion typy dostanou na svou maximalni kapacitu. Vic jak 2 dny ti nevydrzi skoro zadny novy telefon, obzvlaste kdyz si s nim porad hrajes a zkoumas vsechny funkce. Doufej ze az se ho nabazis, tak bude slouzit dobre  |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:58 pm Post subject: |
|
|
výdrž baterky u M75: viz tento thread...
všeobecné zkušenosti ostatních uživatelů (včetně témat kolem pogumování apod) zde...
A docela se divím, že se nad velikostí tlačítek nepozastavovala žádná recenze...
Celkově si myslím, že je tento thread úplně zbytečný a vhodný na zamknutí... Stížnosti a postřehy bych psal do již založených (a výše uvedených)... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:06 pm Post subject: |
|
|
Souhlasím s předchozím příspěvkem, jenom upřesním, že těsění u baterky je součástí těla telefonu.
LOCK _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:59 pm Post subject: |
|
|
Já nevím proč všichni kritizujete ty tlačítka... já mám ruku a prsty velkou a píše se mi na tom dobře.. lépe než u c65ky, který měla ty tlačítka viditelně větší...
no krokodýl zapoměl zamknout tak to udělám já  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|