View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petervranek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:58 pm Post subject: v strede je pas |
|
|
Stretli ste sa s tymto :
ked pisem telefonne cislo tak na urovni tretej cislice az siedmej cislice je v strede obrazovky taky pas, vdaka ktoremu nevidim, ake cislice pisem na telefon.
V tom pasme je vidno pozadie mobilu - to znamena, pozadie je vidiet bez problemov, aj ked pisem SMS je to bez problemov, vsade sa zobrazovane informacie na displayi zobrazuju korektne, akurat ked idem pisat nejake telefonne cislo (ze typka nevyberiem zo zoznamu) tak je tam ten pas,
stretli ste sa niekto s tym ?
viem, moznost je prepalit nanovo firmware, alebo dat prec vsetky patche, viem ze ma to caka - ja len ci neviete konkretne ktory patch to robi, dik za info !
Peto (CX 75 - FW23 as you can see in signature) _________________ Siemens CX75 FW23 + 512Mb + HFS 700 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
misxo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
ja som mal podobny problem...dole na diplayi mi stále po zapnutí nabehol taký biely pásik (asi tak 2 mm hrubý)..tak som to odniesol v rámci záruky do orangeu, a cuduj sa svete, museli mi vraj vymenit a dat new one.  |
|
Back to top |
|
 |
petervranek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 7:28 pm Post subject: patch |
|
|
Mne muselo dany problem sposobit patchovanie pretoze predtym ten pas tam nebol. V podstate ten pas nie je viditelny, display je uplne korektny akurat ked zadavam nove tel. cislo, tak od 3. do 7. mej cislice nie je vidno cislicu ale je tam nejaky pas - pozostatok niecoho.. ktory patch to mohol byt ? _________________ Siemens CX75 FW23 + 512Mb + HFS 700 + DCA510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|