View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 1:02 pm Post subject: DCA 540 a M65 nejde spojit |
|
|
Před nedavnem sem formátoval hárddisk, takže sem ouplně šecko smazal. Mam M65 (FW16) a kabel DCA-540. Dřív sem to normálně spojil, přes instalační cédko co mi k tomu dali a přes MPM. Ale tedka to zkoušim nainstalovat uz asi po 15 a nefachá to. Hlásí mi to "Modem se nepodařilo nainstalovat" (nebo co). A v "Tento počítač" => správce zařízení, mi to v modemech hlásí že ten "Siemens Mobile Phone USB modem" tam nemá ovladač a je tam takovej ten malej žlutek vykřičník.
Ovladač sem tam zkoušel dávat z toho cédka ale vůbec mi ho to nechce vzít kvůli nějaký chybě v INF souboru čico. Je tady někdo kdo by mi moh poradit treba pres ICQ (233-477-400)
Jo abych nezapoměl, zkoušel sem to i ten com emulovat na USB nebo USB na com nebo jak to je. Mam to na com10, aspon to mi hlásí MPM, ale ten se mi s tím taky spojit nechce, už sem z toho fakt neštastnej... _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|