clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - DCA 540 a M65 nejde spojit

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

DCA 540 a M65 nejde spojit

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pischkot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 1:02 pm    Post subject: DCA 540 a M65 nejde spojit Reply with quote

Před nedavnem sem formátoval hárddisk, takže sem ouplně šecko smazal. Mam M65 (FW16) a kabel DCA-540. Dřív sem to normálně spojil, přes instalační cédko co mi k tomu dali a přes MPM. Ale tedka to zkoušim nainstalovat uz asi po 15 a nefachá to. Hlásí mi to "Modem se nepodařilo nainstalovat" (nebo co). A v "Tento počítač" => správce zařízení, mi to v modemech hlásí že ten "Siemens Mobile Phone USB modem" tam nemá ovladač a je tam takovej ten malej žlutek vykřičník.

Ovladač sem tam zkoušel dávat z toho cédka ale vůbec mi ho to nechce vzít kvůli nějaký chybě v INF souboru čico. Je tady někdo kdo by mi moh poradit treba pres ICQ (233-477-400)

Jo abych nezapoměl, zkoušel sem to i ten com emulovat na USB nebo USB na com nebo jak to je. Mam to na com10, aspon to mi hlásí MPM, ale ten se mi s tím taky spojit nechce, už sem z toho fakt neštastnej...

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20402&postdays=0&postorder=asc&start=15
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum