View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 13, 2006 11:20 pm Post subject: Patch 73 (MMS vetsi, nez 100kB) |
|
|
Bohuzel tento patch funguje jen na posilani (coz zase neni tak prevratne, protoze interni MMS editor v SX1 je opravdu hodne spatnej - tento problem uz davno mnohem lepe resi utilitka MMS_It). To podstatne, tedy prijimani vetsich MMS na SX1 stale nefunguje.
Psal jsem si s autorem tohoto patche, ale z jeho strany to vypada, ze neni moc vule se na to "podivat". Pry ma tarif, kde ma vetsi MMS velmi drahe, tak to proste nemuze testovat .
Nicmene podle me uz byl hodne blizko. Upravoval udaje v "Mmscli.dll"
- CMmsClientMtm::MaximumSendSize a MaximumReceiveSize (na 4MB), coz zabralo prave na "posilani". Ja bohuzel do tohohle zase tak moc nevidim, ale vim, ze Sirus uz kdysi zkousel nahrazovat nejake soubory z N6600 (myslim, ze jsem je tenkrat sehnal ja, ale jak jsem zjistil, nebyly kompletni). Proto jsem ted stahnul soubory z Nokie 6681, ktera umi MMS do 300kB a navic umi vkladat vice priloh do jedne MMS. Kdyby byla nejaka moznost porovnat soubory, predevsim "knihovny" *.dll (treba prave Mmscli.dll) z Nokie se stejnymi soubory v SX1 a nebo je proste "natvrdo" v SX1 nahradit, mohli bychom se treba nekam dobrat (za pokus to urcite stoji). Vetsina souboru je totiz typove stejna-zda se a nektere maji i mensi velikost.
Kdyby se o to nekdo pokusil a nebo mi alespon poradil, jak ty knihovny otevrit, upravit (nebo nahradit) a vratit na disk Z, byl bych mu moc zavazan.
Diky.
P.S:Soubory ke stazeni obsahuji cely MMS editor a MMS viewer z N6681 a zaroven knihovny pro MMS ze soubrou Libs (vse z disku Z).
SOUBORY KE STAZENI
P.S: Nejake info (v PDF): NAVOD _________________ Siemens S4, Siemens S10active, Siemens S25, Siemens S55 - (before). Siemens SX1 (FW15cz) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|