View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krabon kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 11:09 am Post subject: Testpoint u C55 prostě nemůžu najít :( |
|
|
Zdarec lidi,
Stahnul sem si jeden program, kterej mi bez varování zapsal do Bootcore u mojí C55 a tim jí definitivně umrtvil, páč nekomunikuje už s ničim...
Vim, že řešenim je Testpoint, ale já ho prostě nemůžu najít, ikdyž mam program TP Station... Prostě ty odpůrky tam vidim, ale ten Testpoint nějak ne..
Já sem to vyfotil a prosim někoho hrozně hodnýho, kdo by mi ho do tý fotky ukázal... (nějak vyznačit a poslat na mail [email protected]) Sem asi lama, ale rád bych ho oživil..
http://www.krabon.wz.cz/IMG_1345.jpg
Díky moc.. 
Last edited by krabon on Sat Mar 18, 2006 12:10 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 12:09 pm Post subject: |
|
|
Když máš TP Station, jak píšeš, tak to máš s obrázkem i popisem. Co víc bys potřeboval? Prostě podle toho obrázku, vem si nějaký skalpel nebo hrot-jehlu a "škrábej" dokud ten spoj nepřerušíš. Jen opatrně, aby jsi si nerozkrojil desku...  _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Mar 18, 2006 2:58 pm Post subject: |
|
|
Prosviť si desku lampičkou a určitě tu cestu uvidíš, Je v mezivrstvě, takže musíš vědět kde je a řezat na slepo, nebo jak píšu výše. Nejlépe je mít i lupu aby jsi to viděl pořádně. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
krabon kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 9:02 am Post subject: |
|
|
Tak sem ho přefiknul a funguje to..
Díky..  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|