clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - reklamace pls help

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

reklamace pls help

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
alexxx007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 1:49 am    Předmět: reklamace pls help Odpovědět s citátem

Mam CX75. S FW 23+nakej patch. Predtim jsem mel FW 5, ale ten padal, taxem si ho nechal v servise prehrat na 12ku. Vse zapsano do zarucaku, jako oprava. Telefon mi na 12ce taky padal, taxem zkusil 13ku to trochu min a 23 pada na cameru. Tak jsem si rikal, ze kdybych obnovil z fullflashe 12u a rekl jim, ze mi pada a oni by mi nahrali 23ku a tu bych sel reklamovat, ze mi pada na fotak, coz by byla 3reklamace na prakticky stejnou vec, tak jak by se pri teto reklamaci meli zachovat?? Kdyz uz vyssi FW neni. Mel bych narok na $ zpet??
Diky za reakce Smile

OVERTIME
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 7:50 pm    Předmět: Re: reklamace pls help Odpovědět s citátem

alexxx007 napsal:
Mam CX75. S FW 23+nakej patch. Predtim jsem mel FW 5, ale ten padal, taxem si ho nechal v servise prehrat na 12ku. Vse zapsano do zarucaku, jako oprava. Telefon mi na 12ce taky padal, taxem zkusil 13ku to trochu min a 23 pada na cameru. Tak jsem si rikal, ze kdybych obnovil z fullflashe 12u a rekl jim, ze mi pada a oni by mi nahrali 23ku a tu bych sel reklamovat, ze mi pada na fotak, coz by byla 3reklamace na prakticky stejnou vec, tak jak by se pri teto reklamaci meli zachovat?? Kdyz uz vyssi FW neni. Mel bych narok na $ zpet??
Diky za reakce Smile

ja si myslim ze jestli to je po treti za sebou ze mas narok na prachy zpet.
no ikdyz podle toho jaka je to firma jestli je aspon trochu solidni tak by ti je meli vratit

CX75 titan grey=)RS-MMC 256MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jarda112
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se sem http://business.center.cz/business/pravo/ochrana%5Fspotrebitele/reklamacni_lhuty.aspx
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jarda112 napsal:
Podívej se sem http://business.center.cz/business/pravo/ochrana%5Fspotrebitele/reklamacni_lhuty.aspx
Tento odkaz se týká pouze lhůty. Doporučuji projít buď zákon (což chápu, že je nuda a zbytečně mnoho čtení) nebo se spíš porozhlédni (případně polož dotaz) TADY. Jinak obecně platí, že vrácení peněz lze požadovat buď po 3 stejných závadách, nebo po 4 závadách různých... Je ale otázka jestli se to týká i software telefonů. V tomto bych byl osobně trochu tolerantnější. Jsi si jistý, že to padání u některého fw, není způsobováno, třeba některými patchy, které jsi si dal? (A tím mimochodem porušil podmínky reklamace )

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alexxx007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ee patchema to neni. Jak to myslis v pripade FW byt tolerantni?? ... Za neco jsem zaplatil a nikde nebylo napsano, ze telefon si obcas spadne nebo neco. Kamos ma N6230i a sekla se mu jenom jednou. Moje CX75 nespocetne krat. Nokie jsou hrozny telefony vetsinou, ale ta stabilita se mi libi. V pondeli obnovim z fullflash FW12 a jdu s tim do servisu...jenom bych se chtel zeptat...pri pripadny 3i stejny reklamaci, kdy bych mel mit narok na $ mi to proplati obchod, kde jsem to koupil, nebo autorizovany servis?? ... zarucak je original Siemens
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexxx007 napsal:
Jak to myslis v pripade FW byt tolerantni?? ... Za neco jsem zaplatil a nikde nebylo napsano, ze telefon si obcas spadne nebo neco.
Asi máš pravdu. Pokud se ti sere každej fw, tak jo. Já jsem zatim vždycky našel nějakej, kterej byl OK...

alexxx007 napsal:
jenom bych se chtel zeptat...pri pripadny 3i stejny reklamaci, kdy bych mel mit narok na $ mi to proplati obchod, kde jsem to koupil, nebo autorizovany servis?? ... zarucak je original Siemens
Proplatit by měl obchod. Autorizovaný servis, ti dá potvrzení o tom, že je opět "rozbitý". Ale musíš chtít jen to, protože, když ti nahrajou novej fw, je to zase jako servisní oprava a po opravě chtít peníze hned nemůžeš. Snad jsem to napsal srozumitelně... Neutral
PS:Určitě dej vědět, jak jsi dopad...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alexxx007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze jestli tomu dobre rozumim, tak kdyz bude po treti jeblej, tak je nenechat s tim cokoliv delat a jen at mi napisou neco ve smyslu...treti zavada stejneho razu...zakaznik ma pravo na odstoupeni od smlouvy...?? jinak fakt dik a urcite dam vedet Wink
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alexxx007 napsal:
takze jestli tomu dobre rozumim, tak kdyz bude po treti jeblej, tak je nenechat s tim cokoliv delat a jen at mi napisou neco ve smyslu...treti zavada stejneho razu...zakaznik ma pravo na odstoupeni od smlouvy...?? jinak fakt dik a urcite dam vedet Wink

Jo, tak by to mělo být. Prakticky s tím nemám zkušenosti

OVERTIME
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jarda112 napsal:

ale to neni ta firma kde jsi to kupoval ze?

CX75 titan grey=)RS-MMC 256MB
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
křup
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na odstoupeni od smlouvy je potřeba ta smlouva? - doklad o koupi nebo stači záručák?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alexxx007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 11, 2006 3:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ee byl kupovany v electroworldu ... ja bych ho tam nekoupil, ale jaxi jsem nebyl u toho ... kazdopadne v pondeli jdu na 1.reklamaci (celkove druhou pro tenhle telefon) a pak na treti a tam to budu muset uhajit, protoze nechci trpet nespolehlivej telefon...pak dam vedet Smile
alexxx007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2006 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nuze...dnes jsem dostal telefon ze servisu ... jediny co udelali je ze prehrali FW na 13ku ... jsem zvedavej, na jak dlouho to vydrzim, nez s tim flaknu...ted obnovuju nastaveni, takze zatim to jede fpoho...kazdopadne, kdyz bude neco new, jako 3.reklamace , tak kazdopadne dam vedet Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: