View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 5:36 pm Post subject: m50 |
|
|
Vietecochodil som len tak po nete a asiel som niaky novy fw pre siemens m50 tusim 19 je to normalny alebo iba niaky chlapcek sa pohrajkal a spravil tuning. Lebo co sa tyka jazykovych verzii tak je to cudne lebo tam je EN CZ F Turectina Holandstina a nemcina. a este nieco niesu natento telefon aj Patchy potesili by ste ma s niecim |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 6:40 pm Post subject: |
|
|
Nie je to oficialna verzia,je tunningovana z verzie 190503,ktora vysla vo winswupe...
Patchov na M50 je malo...vacsinou len graficke,ktore si mozes urobit aj sam. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 7:20 pm Post subject: |
|
|
tak mi na ne posli niake stranky a este ci tento tuning nieje v prevedeni 313 a este nieco je ten soft rychlejsi od 17 lebo s m50 mam nedobre skusenosti a to take ze mrzne strasne a nebolo to vo winswupe ale v *.bin takze som to musel robit cez vklay a este osobne podakovanie za tie kniznice ale nikde ich nespominate  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Feb 22, 2004 11:03 pm Post subject: |
|
|
Myslel si asi verziu 0309 so slovencinou a slovenskou T9...tak ta neviem,kde je...asi ani nie je..da sa to dorobit,ale je to nadlho.
Oproti 17 je rychlejsi a hlavne uz chodia dorucenky do schranky a nie na displej,cize uz nemrzne...
Ake kniznice mas na mysli? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 23, 2004 1:59 pm Post subject: |
|
|
myslim na spravne fungovanie java aktivatoru. a nasiel som na tu m50 slovencinu je to format .bin nevies kam to mam dat nie do bootcore. A este ze preco nezverejnujete tieto fw tusim som videl nieco jak 101 fw21 na S55 no moze to byt. A este mohol by si napisat kompletene definiciu zloziek FW ako eeprom1 eeprom2 bootcore a samotny fw. A ozaj nastval si ma kvoli tomu umrtvenemu fonu nebol tam na m50 navod a musel som to zvladnut sam. Vies neviem ako ale pomiesal som vo V-klay Bootcore sector s eeprom a telefon skapal |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Feb 24, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
Ak si nasiel slovencinu v .bin , tak ta sa nahrava na adresu 580000 velkost 040000.
Co je to FF,EEPROM a bootcore som tu uz raz pisal...tu:
http://www.forum.siemensmania.com/viewtopic.php?t=136
A co sa tyka mojho clanku...pokial si sa spravne pozrel,bol venovany novym modelom telefonov,lebo s tymi teraz byvaju najvacsie problemy.
O naprave starych modelov sa toho popisalo mraky, mal som M50-ku a vedel som ju dat dokopy pomocou asi osmych flasherov a tak to bolo s vacsinou starsich modelov, aj ked s radou x35 boli problemy. Neviem,ci je vhodne pisat o niecom, co uz bolo mnohokrat napisane,ale v pripade zaujmu nieco napisem.
Tymi FW, ktore nezverejnujeme su fullflashe...ale aj tych je vsade kopec,staci hladat..u nas najdes len fullflashe tunningovane patchmi
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|