Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tombelina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 4:11 pm Předmět: Systémový kabel M75 |
|
|
Čus, už sem psal sem na fórum, že sem si koupil kabel a svojí nepozorností sem si objednal s konektorem COM.. No nicméně na stránkách psali, že je systémovej a že je i pro mobil M75. Stránky sou tady http://www.vltava2000.cz/kabelygsm/goodsdetail.asp?strGoodsID=100017 .Už je divný to, že je na kabelu nápis C55, ale hlavní je, že nefunguje... Když zapnu mobil a namačkam *#06# najde mi to kabel jako DCA-540. Ten neni systémovej a navíc ani jak sem se dočet tady na fóru nemá konektor COM ale USB. Tvrdí mi, že to ovladač nepotřebuje, ale to se mi nějak nezdá. Jinak jedinej program kterej s telefonem komunikoval byl V_klay a to jen tak,že když chtěl abych zmáčknul tlačítko s červeným telefonen na mobilu, tak to zaregistroval, ale nic víc.. Nemáte nějakou radu než vynadam panu obchodníkovi? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda112 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 4:26 pm Předmět: |
|
|
Vynadej panu obchodníkovy a ať ti ho vymění ,jestli je obchodník solidní tak ti ho bez problémů vymění za usb a hlavně DCA510. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 4:28 pm Předmět: |
|
|
U tohoto kabelu je napsáno, že je DATOVÝ. Informace, že s ním půjde firmware je klamavá. V-klay Ti s ním nejspíš nepojede. Zkoušel jsi nějaký souborový manažer? Kdyžtak zkus MPM od Siemense, ten má v sobě ten ovladač (pokud bude potřeba). Možná to půjde i bez něj, když máš COM. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tombelina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt březen 23, 2006 4:40 pm Předmět: |
|
|
Už sem domluvenej, že mi to vymění za USB. Jinak dík za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|