clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Záloha adresáře

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Záloha adresáře

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Basťa
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Dec 20, 2005 11:27 pm    Post subject: Záloha adresáře Reply with quote

Jak se dělá záloha a následně obnova adresáře přes SiMoCo u telefonu C75? Když dám export CSV tak se mi vyexportuje celej adresář, ale import jde jen ze souboru VCF a v tomhle formátu se položky exportují jednotlivě.
Back to top
View user's profile Send private message
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 5:55 pm    Post subject: Reply with quote

Dovolil bych si tento dotaz novu obonvit, mám M75 a měl jsem M65 v MPM jsem si zazálohoval adresář do CSV, ale teď mi MPM pro M75 nechodí, zkoušel jsem SiMoCo, ale to CSV neumí, jak si mám obnovit adresář??? Víte někdo o nějakém prográmku kterej by to uměl, případně třeba jen převést pro SiMoCo??
Back to top
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

Nejde to přes tak, že klikneš v SiMoCo v nabídce na "Adresář" (F3) a tam máš ten svuj seznam, tak klikneš pravým a dej volbu "Obnova z disku" (Ctrl+F12).. Já jsem to tak dělal... wink

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 12, 2006 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

To jsem zkoušel a po potvrzení okna okno zmizí, ale v seznamu nic není Crying or Very sad

EDIT: Tak už vím proč to nejde, to CSV z MPM má jinej formát, SiMoCo potřebuje mít očíslovaný pozice a ještě má jiné pořadí položek, takže tady je zakopanej pes. Bohužel adresář mám trošku větší na to abych to dělal ručně.
Takže za každou budu vděčněj
Back to top
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 10:22 am    Post subject: Reply with quote

Tak jsem to nakonec vyřešil, chtělo to otevřít v excelu a proházet sloupce, dodat na začátek dva sloupce označující že jde o adresář a číslo položky. Jedinej problém byl že se musí změnit přípona z csv na txt pak to v excelu otevřít. Otevře se okno tam se nastaví že je to s oddělovačem, pak se zvolí středník, někde tam taky bylo že pro text se mají použít "". Dále se zobrazej sloupce, tak se všechny vyberou a zvolej se jako text. Pak se proházej sloupečky a ještě se musí předělat formát datumu. Pak to uložit jako CSV oddělené středníkem a hotovo.

PS: dlouho mi to nešlo protože jsem to vždy zkusil v SiMoCu když jsem měl zallej ten excel, ten se musí vypnout, protože blokuje přístup na ten soubor
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Sice jsi to vyřešil, ale zbytečně kostrbatě.
Zálohování a obnovu adresáže přes Simoco používám už tak rok a půl při přechodech na různé telefony od M55 po současnost.
Připojím telefon který chsi zálohovat, otevřu Adresář, načíst, pravý klik myší, Záloha na disk, odpojím
Připojím telefon kam chci zálohu přenést, otevřu adresář, pravý klik myší, Obnova z disku a je hotovo.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
krt.ecek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 11:00 am    Post subject: Reply with quote

No jenže to mi nechodilo, bylo první co jsem zkusil, jak myslíš že jsem pak ten soubor, kterej jsem vytvořil nahrál Question Dokud tam nebyl první sloupec a AD a druhej s číslem tak to prostě nešlo a to ten z MPM neměl
Back to top
karf666
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

je možný zazálohovat adresář kompletně? mam nainstalovanej jak mobilphonemanager, tak i SiMoCo ale ani jeden z nich nezobrazuje kompletní seznam položek u kontaktu. jde mi konkrétně o icq a přezdívku. díky
Back to top
pivna
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 10:49 am    Post subject: zaloha celeho adresare Reply with quote

Je to velmi jednoduche, pokud zalohu pouzijes v tom samem mobilu, tak nejlepsi je zazalohovat samotnou slozku,kde je adresar. Cesta je: Data\System\apo\ a tam si zkopiruj slozku addr, kde je ulozen kompletne cely adresar. Do souboroveho systemu se dostanes pomoci SiMoCo, MPM atd.
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum