View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Basťa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 20, 2005 11:27 pm Post subject: Záloha adresáře |
|
|
Jak se dělá záloha a následně obnova adresáře přes SiMoCo u telefonu C75? Když dám export CSV tak se mi vyexportuje celej adresář, ale import jde jen ze souboru VCF a v tomhle formátu se položky exportují jednotlivě. |
|
Back to top |
|
 |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 5:55 pm Post subject: |
|
|
Dovolil bych si tento dotaz novu obonvit, mám M75 a měl jsem M65 v MPM jsem si zazálohoval adresář do CSV, ale teď mi MPM pro M75 nechodí, zkoušel jsem SiMoCo, ale to CSV neumí, jak si mám obnovit adresář??? Víte někdo o nějakém prográmku kterej by to uměl, případně třeba jen převést pro SiMoCo?? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 6:09 pm Post subject: |
|
|
Nejde to přes tak, že klikneš v SiMoCo v nabídce na "Adresář" (F3) a tam máš ten svuj seznam, tak klikneš pravým a dej volbu "Obnova z disku" (Ctrl+F12).. Já jsem to tak dělal...  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
To jsem zkoušel a po potvrzení okna okno zmizí, ale v seznamu nic není
EDIT: Tak už vím proč to nejde, to CSV z MPM má jinej formát, SiMoCo potřebuje mít očíslovaný pozice a ještě má jiné pořadí položek, takže tady je zakopanej pes. Bohužel adresář mám trošku větší na to abych to dělal ručně.
Takže za každou budu vděčněj |
|
Back to top |
|
 |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:22 am Post subject: |
|
|
Tak jsem to nakonec vyřešil, chtělo to otevřít v excelu a proházet sloupce, dodat na začátek dva sloupce označující že jde o adresář a číslo položky. Jedinej problém byl že se musí změnit přípona z csv na txt pak to v excelu otevřít. Otevře se okno tam se nastaví že je to s oddělovačem, pak se zvolí středník, někde tam taky bylo že pro text se mají použít "". Dále se zobrazej sloupce, tak se všechny vyberou a zvolej se jako text. Pak se proházej sloupečky a ještě se musí předělat formát datumu. Pak to uložit jako CSV oddělené středníkem a hotovo.
PS: dlouho mi to nešlo protože jsem to vždy zkusil v SiMoCu když jsem měl zallej ten excel, ten se musí vypnout, protože blokuje přístup na ten soubor |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:37 am Post subject: |
|
|
Sice jsi to vyřešil, ale zbytečně kostrbatě.
Zálohování a obnovu adresáže přes Simoco používám už tak rok a půl při přechodech na různé telefony od M55 po současnost.
Připojím telefon který chsi zálohovat, otevřu Adresář, načíst, pravý klik myší, Záloha na disk, odpojím
Připojím telefon kam chci zálohu přenést, otevřu adresář, pravý klik myší, Obnova z disku a je hotovo. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
krt.ecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 11:00 am Post subject: |
|
|
No jenže to mi nechodilo, bylo první co jsem zkusil, jak myslíš že jsem pak ten soubor, kterej jsem vytvořil nahrál Dokud tam nebyl první sloupec a AD a druhej s číslem tak to prostě nešlo a to ten z MPM neměl |
|
Back to top |
|
 |
karf666 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
je možný zazálohovat adresář kompletně? mam nainstalovanej jak mobilphonemanager, tak i SiMoCo ale ani jeden z nich nezobrazuje kompletní seznam položek u kontaktu. jde mi konkrétně o icq a přezdívku. díky |
|
Back to top |
|
 |
pivna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 10:49 am Post subject: zaloha celeho adresare |
|
|
Je to velmi jednoduche, pokud zalohu pouzijes v tom samem mobilu, tak nejlepsi je zazalohovat samotnou slozku,kde je adresar. Cesta je: Data\System\apo\ a tam si zkopiruj slozku addr, kde je ulozen kompletne cely adresar. Do souboroveho systemu se dostanes pomoci SiMoCo, MPM atd. _________________ Alcatel 302 > Siemens M55 > Siemens CX75 fw v25:) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|