View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fjolkunnigr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 11:41 am Post subject: Problém s downgrade firmwaru |
|
|
Mám firmware 15cz a chtěl bych downgradovat na originální firmware od Siemensu (tuším že 12). Stáhnul jsem si tedy jedinou nižší (alespoň na tomto webu) WINSWUP verzi (v8), abych pak mohl normálně upgradovat na 12.
Zapnu telefon se stisknutým joystickem, objeví se šedá obrazovka s nápisem "SX1 Software update...". Počítač rozpozná nový zařízení (ovladače jsem nainstaloval), ve WinSWUP kliknu na Start, objeví se okno s názvem "Consistence-Error, do you want to continue?" a textem:
Code: |
Egold inconsistency:
You are trying to downgrade the xbi-SW from date 07.10.04 to 26.02.04
BootCore inconsistency:
Variant inconsistency:
Rolf inconsistency:
Do you want to continue?
|
A telefon se vypne. Dám Yes (zkoušel jsem i telefon znovu zapnout do SWUP módu) a vrátím se do okna Winswup, který má červený pozadí a napíše mi: "Can't read variant info" a "Can't initialize USB Device".
Dělám něco špatně? Poradí mi někdo? Předem díky. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 11:50 am Post subject: |
|
|
Ale fi fw 15CZ je originál od Siemensu. Je to snad jediná verze kterou kdy Siemens uolnil ve verzi WINSWUP.
Co tě vede k tomu se vrátit k fw12? Pokud je to kvůli originalitě, tak nemusíš mít obavy, viz. http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_15803_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253Adownloads_imagePos%253A0,00.html#content _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
fjolkunnigr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 11:56 am Post subject: |
|
|
Aha, tak to se mi ulevilo. Zarazilo mne, že na stránce firmware (na tomto webu) není u této verze značka "s" (jako oficiální update Siemensu).
Opravdu mám v úmyslu telefon reklamovat (nicméně důvod nemá s verzí firmwaru nic společného).
Díky. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 12:03 pm Post subject: |
|
|
Jak jsem už psal, je to oprvadu vyjímka, kdy tento firmware je sice Winswup, ale mělo by u něj být i S jako originál 8) . Takže tím se netrap je volně ke stažení ze stránek Siemens a vesele můžeš reklamovat. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|