View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cigy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:41 pm Post subject: Siemens SX1 nejde nabít v pohotovostním stavu.PROSÍM O POMOC |
|
|
Zdravím chytré hlavy této SUPER stránky.Mám problém při nabíjení Siemense Sx1.Když jej chci nabíjet v pohotovostním stavu,nezobrazí se mi ikona nabíjení a ani se nenabíjí.Musím jej vypnout,připojím nabíječku a teprve pak se začne nabíjet.Když při nabíjení zapnu mobil,ikona nabíjení stále bliká,ikdyž vytáhnu nabíječku s telefonu.Mobil mám z bazaru,s originálním příslušenstvím.Myslel jsem,že je to baterkou.Proto jsem si koupil novou "Li-Polku 1050 mAh".Situace se nezměnila,navíc mi baterie stále ukazuje plné nabití,ikdyž je skoro vybitá.Zjistím to tak,že vypnu mobil,zapnu.Poté se mi zobrazí její skutečné nabití.Prosím o radu co s tím CIGY.
Last edited by cigy on Tue Apr 11, 2006 5:45 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:44 pm Post subject: |
|
|
SX1 má problém s indikací neorignál baterií, stále ukazuje plná a najednou se vypne.
S tím naíjením jsou dve možnosti, buď je vdný programvě, zkusil bych komplet přehrát software, což bych předpokládal nejvíce, nebo je tam nejaká HW zrada /oxidace ...???/ _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|