View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Oct 07, 2006 10:39 pm Post subject: Funkcnost patchov pre Master patch - CX70 FW56 |
|
|
Uz je tu nieco podobne pre CX75 FW25,ale zalozim aj ja podobnu diskusiu pre CX70.Nakolko som prerobil CX65 na CX70 a snazil sa co najviac veci riesit cez MP,bol som dost sklamany nefunkcnostou niektorych patchov.
Takze mam posladne kniznice z 8. mesiaca, MP 3.1 b3 a vsetky pomocne patche,ktore su nutne.
- extrainfo 7.1 nefunkcne, nizsie verzie nezobrazuju obrazky v GPP,ktore by k nim mali ist pri ich aplikacii mi skoro vsetko zmizne z displeja,nech to nastavim akokolvek
- DSE Mobile Edition po zadani PIN vypne telefon
- vsetky verzie Black listu vypnu telefon,akonahle chce telefon prijat hovor,cize sa mi nikto nedovolal
- mainscreen changer hlasil koliziu v datach,ale po aplikacii zatial funguje
- extrainfo v progressbare - pri cinnosti,kedy by sa mal pouzit (prenos dat,rozbalovanie temy atd) vypne telefon
- Big digi in mainscreen hlasi koliziu dat,aplikovat som zatial neskusal
Funkcne bez problemov mi idu:
- date at the bottom
- rozsireny zoznam hovorov
- zmena doby osvetlenia
a uz spominany Mainscreen changer,ale po kolizii dat.
Ine som zatial neskusal,mozno casom...takze ake su vase skusenosti? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Sun Oct 08, 2006 10:41 am Post subject: |
|
|
Souhlasím s hannim ohledně Extra infa. To mi funguje jen ve verzi 4.
DSE 1, Mainscreen Changer, Extra Info v ProgressBaru, Big Digi Clock in MS mi na CX70 fungují.
Black list jsem na mobiluměl aplikovaný, ale nikdy jsem ho nezkoušel zapnout.
Jinak v mobilu mám stejný MP3.1 b3 a poslední FL a předposlední Big FL z kilabu.com. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Oct 12, 2006 7:15 pm Post subject: |
|
|
Takze big digi sa mi podarilo nakoniec aplikovat nejakym zazrakom aj bez kolizie dat...funguje.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|