Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 2:45 pm Předmět: Podflashovani ME75 na WinSWup 19 |
|
|
Myslite ze mi pomuze podflashovat pomoci WinSWUp na verzi 19....chci si aplikovat patche ale s moji FW22 se proste V-Klay odmita bavit....resime to tady v tom topicu: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=21820&postdays=0&postorder=asc&start=30
na konci je chybova hlaska,kterou mi v-klay,vzdy hodi...a to mi clovek z diskuze " EidzEm" pracne generoval loader pro muj foun,telefon je proste dobre chranenej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 3:22 pm Předmět: |
|
|
Vyzkoušej a dej vědět výsledek. Je ještě nový PapuaUtils 7.9d http://papuas.allsiemens.com/x65PapuaUtilsV079d.rar ve kterém je nové tlačítko NEW VKD tak bych možná zkusil ještě i to, ale to bylo dělané hlavně kvůli S65 a S75, ale za zkoušku to stojí _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | Vyzkoušej a dej vědět výsledek. Je ještě nový PapuaUtils 7.9d http://papuas.allsiemens.com/x65PapuaUtilsV079d.rar ve kterém je nové tlačítko NEW VKD tak bych možná zkusil ještě i to, ale to bylo dělané hlavně kvůli S65 a S75, ale za zkoušku to stojí |
Jasne "kroku" zkusim ty novy PapuaUtils,vygenerovat loader,samo tak jak si mi poradil v prislusny sekci(urcite vis) a spojit se s V-Klay....
Kdyz to nepujde,zkusim podflashovat na WinSWup-19,pak to prehrat oficialni FW19 od siemense a uvidim...nizsi verze bejvaj k patchovani "pritulnejsi"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 27, 2006 5:12 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem tu novou verzi PapuaUtils zkousel a bezvysledku.
Abych pravdu rekl,na podflashovani WIN-SWup se vybodnu.....radsi tam budu mit aktualni verzi FW(22) nez kvuli patchum downgradovat.
ME75 neni tak rozsirena jako treba M65 a patchu je na ni jen par.....na M65-ku mraky,tam by to melo smysl.
Bez jedenominutovyho videa se obejdu,zmeny animace pri hudbe taky,a ostatni patche nestojej za rec....neni to nic bez ceho bych nehohl byt.
Kazdopadne diky za rady,ja to vzdavam,vyhovuje mi to tak jak to je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|