Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lexel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 27, 2006 1:26 pm Předmět: Mini opera a ME 75 |
|
|
Zdravím všechny mám problém s mini operou na ME 75 kdy nejde nic stahovat. Operu jsem stahl s jejich stránek přímo pro svůj typ tel. nastavení mám v pořádku. Obyčejný prohlížeč mi přes gprs normálně jede. Skoušel jsem snad vše vždy to dopadne s hláškou chyba připojení při skoušce spojení po spuštění mini opery. Je možné že by nepodporovala můj tel. Nebo mne blokoval operátor eurotel?
Apn: internet
dns 1: 000.000.000.000
dns 2: 000.000.000.000
Všem děkuji za pomoc :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin-v pisatel

Založen: 15. 11. 2004 Příspěvky: 279 Bydliště: Ostrava, Vrchlabí
661.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 7:42 am Předmět: |
|
|
Mě na ME75 Opera norálně jede. Mám Vodafone. Při požadavku na stahování se sama přepne do normálního wap prohlížeče, co je v mobilu, a ten soubor stáhne. Pak zas najede Opera. Zkus ještě překontrolovat profily, a když tak si nech od operátora poslat nastavení smskou. Ještě lepší možná bude si tu smsku nechat poslat přímo od Benq-Siemensu. Abys mohl stahovat, musíš mít správně nastavený i klasický profil pro GPRS WAP. Když to nepomůže, tak zkus nastavit konkrétní DNS pro Eurotel a tvůj tarif. Měl by to mít na stránkách a najdeš to i tady na Siemens Manii v návodech. http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?t=5436 _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|