View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 6:58 pm Post subject: dotazy k s65 |
|
|
zdravim..mam s65,fw58 a mam par otazek..
zaprvy-existuje nejaky patch na zvetseni pameti na toto fw?zadnej sem nenasel..
zadruhy-nejdou nejak zeslabit vibrace?vzdycky mobil malem sjede ze stolu,jak vibruje a malem mam vzdycky smrt,jak me vydesi prichod zpravy..ale zas kdyz si ho strcim do kapsy a na rusny ulici mi nekdo vola,tak to proste neslysim..a prepinat porad profily se mi taky zda neprakticky..a pak jestli neni nejakej patch na vypnuti vybraci treba jen u budiku nebo tak..
za treti-da se pouzit handsfree set jako sluchatka?nejlepsi by bylo samozrejme,kdyby se prodavaly normalni stereo sluchatka,ale nikde sem nic nenasel a pochybuju,ze se to pro tenhle phone dela..
za ctvrty-vyresil uz nekdo,co dela ten patch c.631 "Změna komprese JPEG obrázků na maximální (100% místo 75%)"?
to je asi vse,dik za pripadne odpovedi..a omlouvam se,jestli se ptam na nejakou blbost,ktera se tu uz resila pred x mesici..ale ve foru toho je tolik,ze by mi trvalo par dni to cely projit,tak to radsi tady hodim takhle sesumarizovany.. |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
1) ne... proc myslis ze ma pametovy karty
2) nejdou...
3) nefim
4) zmeni kompresi ze 75% na 100% tzn ze fotky by mely byt kvalitnejsi...  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 5:37 pm Post subject: |
|
|
3. Áno. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|