View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 1:18 pm Post subject: Prosím o pomoc s odblokováním operátora u C75 |
|
|
Telefon C75 jsem kompletně odblokoval pomocí PapuaUtils, takže by neměl být blokovaný pro žádného operátora, jak vypisuje. Byl blokovamý pro EUROTEL. Ovšem když do něho vložím SIM od T-Mobile, hledá tuto síť, kterou však nenajde a stále jen hledá, přitom je možné vstoupit do telef.seznamu telef. i do všech ostatních menu, ale registrace operátora není. Jak je možné, že je telefon stále zablokovaný pro EUROTEL? Jakým způsobem mám nyní postupovat, aby odblokování bylo úplné a telefon už nebyl vůbec blokován pro žádného operátora. SIM karty jsou plně funkční. Myslím si, že jsou v mobilu blokační knihovny EUROTELU, které zablokuje jedině nějaký PATCH. Nevím co s tím. Všem za pomoc děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 4:51 pm Post subject: |
|
|
Ja by som skúsil prehrať FW (pre istotu), ďalej FFSINIT (možno niekde na disku Config je nejaký súbor ktorý tam byť nemusí - napríklad ja som mal v menu Sounds položku Neue Klingeltone a musel som vymazať Magiclinks.xml z disku Config), potom nahrať patch na otvorenie blokov EEPROM a až tak odblokovať... No a keby to nepomohlo tak nahrať nejaký cudzí FF + odblok _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
PeterKA začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 6:46 pm Post subject: |
|
|
Problém jsem vyřešil. Přehrán byl FFSINIT, pomocí FREIE vytvořeny nové unbloky, které byly pomocí EEPROM Tool vloženy do telefonu. Nakonec přeinstalece FW a telefon začal pracovat pro všechny operátory. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|