View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
trlifaj začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 10:05 am Post subject: Nejde přehrat FW u M65 |
|
|
Poradil jsem kolegovi aby si nahral novy sw na svuj siemens M65 kde ma sw43. Nejlepe 50, aby si mohl pak patchovat. Ale Ouvej nejde nahrat, nespoji se s kabelem a ani verze siemens ani w cz. jinak kabel má DCA 510 Siemens a vše děla vždy podle návodu. Take muže patchovat ale jen ve sw 43. Povysit nejde.Oficialni sw pri nahravani hned na zacatku hlasi chyba. Odmita brani se ze nelze provest ping telefonu ani pri nejnizsi ch rychlostech natoz nereaguje na zaskrtnuti skip pre a postcheck ve w50CZ. Muzete nam nekdo poradit...prosime. Bojime se snizit sw na nizsi, ze vyssi pak uz nenahrajeme.....telefon je sedy dovoz s nahratou čestinou.  |
|
Back to top |
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 10:10 am Post subject: |
|
|
Začnu od pasti na blbce, do které jsem se sám několikrát nadšeně chytil
Na začátku přehrávání FW (lhostejno jestli továrního, nebo WS) musí být foun ZAPNUTÝ. Je? _________________ Zavádím PX=píp,xcíp
Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!
IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS
------------
To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.
-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to! |
|
Back to top |
|
 |
trlifaj začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 23, 2006 10:38 am Post subject: |
|
|
Lakva wrote: | Začnu od pasti na blbce, do které jsem se sám několikrát nadšeně chytil
Na začátku přehrávání FW (lhostejno jestli továrního, nebo WS) musí být foun ZAPNUTÝ. Je? |
Ano vždy je při nahravani sw zapnutý....  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|